Decorette Holten

Aaltinksweg 16, 7451 DX Holten, T 0548-364 050

Onze winkel


Decorette Holten is  een winkel in de Hubo. Twee winkels die elkaar goed aanvullen qua assortiment.  Je kunt als consument voor je complete huis terecht, van maatwerk kasten, keukens en deuren tot de sfeervolle aankleding. Daarnaast wordt er een lekkere bak koffie  geschonken zodat je als klant direct thuis voelt. De totale oppervlakte van Decorette is 200 m2 en bevindt zich op het bedrijventerrein De Haar, Aaltinksweg 16, nabij de spoortunnel.

Contact


BEL
mail
Route

Openingstijden


Maandag

8:30 – 20:00
Dinsdag 8:30 – 20:00
Woensdag 8:30 – 20:00
Donderdag 8:30 – 20:00
Vrijdag 8:30 – 20:00
Zaterdag 8:30 – 17:00
Zondag Gesloten

Diensten van Decorette Holten

Assortiment van Decorette Holten

Vloeren, Behang, Raamdecoratie (o.a.  Luxaflex®), Zonwering, Tapijt, Horren, Vloerkleden, Woonaccessoires, Verlichting, Meubels, Verf, Kasten, Deuren, Keukens en een compleet Hubo assortiment

Ons team

Gerrit Snellenberg
Eigenaar

Gerrit is de eigenaar van de Hubo & Decorette Holten en ook trotse eigenaar van een splinternieuwe Decorette in zijn Hubo in Groenlo. Zijn specialiteit is het inmeten en het technisch advies geven aan klanten. Zijn grootste doel is dat de klanten tevreden zijn winkel verlaten en dat lukt hem elke keer opnieuw. Gerrit en zijn team  staan voor expertise, klantgericht en eerlijk werken en een goede service waarbij iedere klacht wordt opgelost.  “Alles is mogelijk” is het motto.

Regine
Interieurdesigner

Regine staat bekend om haar spontane, warme  en persoonlijke benadering. Door haar achtergrond als interieurstyliste weet ze al jouw woonwensen heel goed te vertalen naar een prachtig eindresultaat. Haar passie ligt bij mooie stoffen, het kiezen van de juiste kleurcombinaties en je daarin goed te adviseren. Of het nu gaat om raambekleding, behang of een complete metamorfose van een woonkamer. Ze regelt alles, houdt van duidelijke communicatie en komt haar afspraken na.

Daniëlle
Interieurdesigner

Danielle staat bekend om haar expertise in verf en behangproducten. Ze durft creatieve adviezen te geven waar je als klant niet direct aan zou denken.  Ze helpt je graag bij het maken van de juiste keuzes voor een bij jou passend interieur.

Afspraak maken

Service en contact

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Doe de Decorette Stijl Test, meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette