Decorette Gulpen

Rijksweg 64, 6271 AG Gulpen,  T 043-4501626

Onze winkel


Decorette Franssen te Gulpen is een winkel van 200 m2 met een uitgebreid assortiment op het gebied van woonmode. Het assortiment bestaat uit verf, behang, gordijnen, diverse soorten vloeren, binnen -en buitenzonwering en horren. De winkel is gelegen aan de Rijksweg in Gulpen en is makkelijk bereikbaar met de auto. Je kunt parkeren aan de Rijksweg of achter de winkel op de eigen parkeerplaats

Contact


BEL
mail
Route

Openingstijden


Maandag

Gesloten
Dinsdag 9:00 – 18:00
Woensdag 9:00 – 18:00
Donderdag 9:00 – 20:00
Vrijdag 9:00 – 18:00
Zaterdag 9:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Assortiment van Decorette Gulpen

Al jouw woonproducten onder één dak. Snuffel tussen ons behang, vloeren en kleurstalen. Om over ons assortiment stoffen nog maar te zwijgen. Wij zien je graag in onze winkel.

(o.a. Arte dealer)

(o.a. Luxaflex® dealer)

Diensten van Decorette Gulpen

Wij staan altijd voor jou klaar en helpen van A tot Z. Van het geven van interieuradvies tot het leggen van jouw nieuwe vloer. Dat is de service van Decorette.

Bekijk onze winkel

Ons team

Roy Franssen
Eigenaar

Roy is sinds 2004 werkzaam bij Decorette Gulpen en sinds 2014 trotse eigenaar. Samen met zijn medewerkers zorgt hij dat je als klant goed geholpen wordt.

Cindy 
Interieurdesigner

Sinds 2019 is Cindy werkzaam bij Decorette Gulpen. Cindy is erg creatief en vakkundig op het gebied van interieurstyling. Cindy staat je vakkundig en geduldig te woord en helpt je een goede keuze te maken.

Anne
Interieurdesigner

Sinds 2009 is Anne werkzaam bij Decorette Gulpen en ook zij is een vertrouwd gezicht bij vele klanten. Anne is erg creatief en vakkundig op het gebied van interieur styling. Anne helpt je vakkundig en voorziet je altijd van het juiste advies.

Ivo 
Buitendienstspecialist

Ivo is sinds 1993 werkzaam bij Decorette Gulpen en een vertrouwd gezicht bij vele klanten. Ivo is al jaren vaste monteur bij Decorette Gulpen. Naast zijn vakkundigheid op het gebied van montage is hij altijd goed gehumeurd.

Afspraak maken

Service en contact

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Doe de Decorette Stijl Test, meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette