Decorette Beek en Donk

Wilhelminaweg 5, 5741 HL Beek en Donk, T 0492-463253

Onze winkel


Decorette Beek en Donk is een Decorette shop-in-shop gevestigd in HUBO XL. Met ruim 400m2 is het een prachtige winkel. Wij onderscheiden ons door kennis, service, vakmanschap en wij adviseren je met een persoonlijk interieuradvies op maat. Sfeer en gemak, ondersteund door een eigen montage en stoffeerdienst. Kom naar de winkel waar je voor al je woonwensen terecht kunt, onder het genot van een kop koffie of thee.

Openingstijden


Maandag

10.00 – 18.00
Dinsdag 10.00 – 18.00
Woensdag 10.00 – 18.00
Donderdag 10.00 – 18.00
Vrijdag 10.00 – 20.00
Zaterdag 10.00 – 17.00
Zondag Gesloten

Diensten van Decorette Beek en Donk

Assortiment van Decorette Beek en Donk

Vloeren, Behang (o.a.  Arte), Raamdecoratie (o.a.  Luxaflex®), Zonwering, Tapijt, Horren, Vloerkleden, Woonaccessoires, Verlichting, Meubels, Verf, Kasten, Deuren en een compleet Hubo assortiment. 

Ons team

Arno van der Heijden
Eigenaar

Arno heeft ruim 30 jaar ervaring in de DIY en interieurbranche.  Hij heeft ruime ervaring op het gebied van complete maatwerkprojecten voor het interieur. Arno zorgt altijd bij elke klant voor een passende oplossing en stelt alles in het werk om er voor te zorgen dat jij als klant tevreden bent met het uiteindelijke resultaat.

Erik Verhoeven
Eigenaar

Erik heeft ruim 15 jaar ervaring in de DIY en interieurbranche. Ruime ervaring op het gebied van complete maatwerkprojecten voor het interieur. Vooral op het gebied van elektrische, slimme bedieningen is Erik bekend.

Coot
Interieurdesigner

Coot vindt het erg fijn om samen met de klant te brainstormen en te bedenken op wat voor manier ze het huis kan aankleden. In onze winkel of bij jou thuis. Samen creëeren jullie een woonstijl die bij jouw persoonlijkheid past.

Jill
Interieurdesigner

Jill is als ruimtelijk vormgever creatief en veelzijdig. Zij ontwerpt en realiseert graag samen met jou een interieur dat bij jou past. Jill denkt graag “out of the box” en volgt de nieuwste ontwikkelingen, trends en materialen om te vertalen naar een thuis.

Service en contact

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Doe de Decorette Stijl Test, meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.