• Gratis persoonlijk advies
  • 50+ winkels
  • Van interieurontwerp tot realisatie

Luxaflex® hooikoorts horren

Het pollen seizoen staat weer voor de deur. Een tijd waar alles weer in bloei komt en de insecten weer in actie komen, maar een nachtmerrie voor mensen met een pollenallergie. Hoe mooi zou het zijn om met één hor het pollen en insecten probleem aan te pakken. Wij vertellen hoe.

horren

Een hor voor elk interieur

De insecten en dan vooral de muggen wil je natuurlijk buiten houden. Daar is de hor een perfecte oplossing voor. Voor bijna elk raam en deur is er wel een hor verkrijgbaar. Er zijn meerdere opties om de hor helemaal naar wens te krijgen. Zo zijn er verschillende gaas soorten en is het profiel in verschillende kleuren te verkrijgen. Hierdoor past een Luxaflex® hor altijd bij jouw interieur. 

Horren tegen hooikoorts

Last van hooikoorts? Dan is de Luxaflex® hor tegen pollen een product wat je nodig heb. Deze Luxaflex® hor is net als een normale hor, maar dan met een extra filter voor de pollen. De antipollen hor zorgt ervoor dat 90% van de pollen uit de lucht gefilterd worden. Naast dat het gaas een hoge transparantie heeft, heeft het ook een hoge luchtdoorlaatbaarheid. Dit gaas kan in een geselecteerd aantal horren geplaatst worden. Net zoals de andere horren kan deze ook gewoon op maat gemaakt worden. Dus heb je hooikoorts, dan is dit product zeker een aanrader!

horren
horren

Tips voor het kiezen van een hor

  • Bij Hooikoorts is er een speciale Luxaflex hooikoorts hor met Poll-Tex® gaas. Dit gaas zorgt ervoor dat de pollen buiten blijven en dus de hooikoorts verminderd. Binnen kan je dus rustig zitten zonder hooikoorts klachten!                                                                  – 
  • Geen muggen in je slaapkamer maar wel je raam open? Hierbij is een vaste hor of een inzetrolhor een ideale keuze voor de slaapkamer. De inzetrolhor is geschikt voor draaikiepramen. Die zijn tegenwoordig veel aanwezig in slaapkamers. De vaste hor kan bijna overal gemonteerd worden en kan niet open of dicht. Dus je hoeft niet na te denken of je de hor nou dicht gedaan hebt.
  •  Voor een schuifpui is een Luxaflex® Sencillo Grande rolhordeur een aanrader. Door het vlakke gaas behoud je een mooie doorkijk. Ook kan deze hordeur op iedere positie blijven staan. Doordat je een schuifpui ook niet altijd helemaal openzet, kan je de hor precies zetten hoe je hem wilt.
  • Alle Luxaflex® horren en hordeuren zijn op maat te maken. Op elk raam kan een passende hor gemaakt worden. Dus ook op jouw ramen kan een hor op maat gemonteerd worden.

Kom langs voor meer informatie over Luxaflex® horren

Wil je meer informatie over de Luxaflex® Horren en hordeuren? Dan kan je altijd voor advies naar onze winkels. Onze Decorette medewerkers helpen je graag met het uitzoeken van de perfecte hor voor bij jou thuis. Zo ga je een hooikoorts vrij huis tegemoet.

Gerelateerde berichten

Kan ik helpen?

Van een huis een thuis maken, laat ons hart sneller kloppen. Deze passie delen we graag met je! Met onze vele woonwinkels is er altijd een Decorette bij jou in de buurt. Kom spontaan langs in één van onze winkels of maak een afspraak.