• Gratis persoonlijk advies
  • 50+ winkels
  • Van interieurontwerp tot realisatie

Nieuw winkelbeeld Decorette

Een nieuw jaar, een nieuwe look! In 2022 gaan we bij Decorette van start met een nieuw winkelconcept. Onze woonwinkels krijgen namelijk een heuse make-over. Hierin staat jouw persoonlijke woonwens nog meer centraal en zijn we nog beter in staat om jou te voorzien van woonadvies. Eind januari kun je kennismaken met dit nieuwe winkelbeeld in onze woonwinkel te Maassluis.

nieuw winkelbeeld decorette

Meer showroom, dan winkel

Als klant ben je aan het juiste adres voor persoonlijk woonadvies bij Decorette. Om hier nog meer de nadruk op te leggen vind je in onze winkel zowel werkstations als inspiratiekamers. Deze combinatie benadrukt het gevoel van een luxe showroom maar mét het uitgebreide productassortiment dat je van ons gewend bent.

Nog meer persoonlijk woonadvies

In de woonwinkels vind je een aantal werkstations. Op deze stations verzamelen onze designers gordijnstoffen, vloerstalen en behangboeken die aansluiten op jouw woonwens. Daarnaast is er een scherm waarop we je moodboard kunnen weergeven en bespreken. Jouw woondate wordt hierdoor nog persoonlijker, met meer plek voor een compleet interieuradvies.

Inspiratiekamers

Naast de werkstations zijn er verschillende inspiratiekamers in onze winkel. Kamers waarin de nieuwste collecties, duurzame keuzes en trends op het gebied van interieur worden weergegeven. Zo kun je de producten in een woonsfeer ervaren en je laten inspireren.

Van winkel naar woonatelier

Het nieuwe winkelbeeld krijgt meer de uitstraling van een woonatelier. We gaan op een nieuwe manier te werk, krijgen een nieuwe uitstraling en leggen de nadruk op Stille Luxe. Bij Decorette staat service altijd voorop.

winkelbeeld decorette
winkelbeeld decorette
winkelbeeld decorette

Decorette Maassluis eerste pilotwinkel

Interieurwinkel Maassluis is de eerste winkel die in onze nieuwe look&feel wordt gestoken. De winkel zal in januari drie weken gesloten zijn om totaal te worden verbouwd. Zaterdag 5 februari zal de opening zijn en kan je kennismaken met het nieuwe winkelbeeld. Nieuwsgierig geworden? Vanaf eind januari ben je van harte welkom in Decorette Maassluis om kennis te maken met het nieuwe winkelbeeld. Tot dan!

Gerelateerde berichten

Kan ik helpen?

Van een huis een thuis maken, laat ons hart sneller kloppen. Deze passie delen we graag met je! Met onze woonwinkels is er altijd een Decorette bij jou in de buurt. Kom spontaan langs in één van onze winkels of maak een afspraak.