Markiezen

Markiezen zijn de meest klassieke zonwering producten op de markt. Het zijn sieraden voor de gevel. Kies zelf de kleur van jouw markiesdoek in harmonie met de gevel. Of ga jij juist voor een opvallend exemplaar om deze te accentueren? Een markies is de perfecte manier om de warme zonnestralen buiten te houden. Bij Decorette beschikken we over een uitgebreid assortiment markiezen en een handige montageservice. Lees snel verder over onze markiezen!


Wat is een markies?

Markiezen zijn zonwering die aan de buitenkant van de gevel worden bevestigd. De basis bestaat uit een bol frame dat voor jouw ramen hangt. Hierover wordt een markiesdoek gespannen. Markiesdoeken zijn in verschillende kleuren en stijlen verkrijgbaar. Je kunt deze dus prima laten aansluiten op de uitstraling van jouw gevel. Wanneer je wilt genieten van de zon klap je hem simpelweg in. Het is zelfs mogelijk om jouw markiezen elektrisch te bedienen.

Markiezen: een moderne uitstraling

Denk je dat markiezen oubollig zijn? Niets is minder waar! Tegenwoordig zijn er veel moderne opties op de markt die een luxe touch geven aan jouw voorgevel. Een markies in antraciet geeft een luxe uitstraling. Denk bij de moderne markies aan een markies antraciet, een zwarte markies maar ook een markies met meer kleur zoals een groene markies.

Houten en aluminium markiezen

Het is belangrijk dat het frame van een markies uit een sterk en veelzijdig materiaal word vervaardigd. In sommige gevallen is dit hout. Door de temperatuurverschillen in Nederland word er een houtsoort gebruikt die deze wisselingen aankan. De kwaliteit van het hout is van groot belang. Wij werken alleen met het beste materiaal voor onze houten markiezen. Ook bieden wij in ons assortiment een variatie aan aluminium markiezen. Het voordeel is dat deze onderhoudsvrij zijn.

Het assortiment markiezen

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze zonwering dus werken wij met de beste merken. Een lange levensduur is wat jij van onze producten mag verwachten. Om er lang plezier van te kunnen hebben is het onderhoud belangrijk. Laat je hierover adviseren in de winkel. Bij Decorette hebben wij een uitgebreid assortiment aan zonwering. Wij beschikken naast markiezen in ons assortiment ook over:  

  • Zonneschermen
  • Knikarmschermen
  • Screens
  • Terrasschermen
  • Uitvalschermen
  • (Elektrische) Rolluiken

Een markies op maat

Onze markiezen worden altijd op maat gemaakt. Op deze manier kan jij optimaal genieten van jouw aangekochte product. Maak direct een afspraak bij jou thuis. Wij meten dan direct gratis het product in. Natuurlijk is deze afspraak geheel vrijblijvend en zullen wij kijken naar de mogelijkheden en prijs voor jouw nieuwe product.

Markiezen kopen bij Decorette

Wij zijn bij Decorette dé markiezen-specialist uit jouw regio. Ons markies zonnescherm wordt geheel op maat gemaakt. Wij zorgen dat het op de juiste manier wordt ingemeten en komen het daarnaast op afspraak monteren. Onze vakmensen van de montageservice bieden het beste resultaat. Kom langs onze winkel voor stijlvolle, moderne markiezen en laat je adviseren door een expert.

Let op: Niet alle Decorette vestigingen hebben buitenzonwering in hun collectie. De volgende winkels verkopen geen zonwering: Bergeijk, Budel, Echt, Hoogeveen, Roosendaal, Rotterdam, Utrecht, Vorden en Zaandam.

Maak online een afspraak of bezoek onze winkel over de mogelijkheden!

Afspraak maken
Winkels
screens zonwering
zonwering zonnescherm
rolluiken
Stijltips, praktische tips & woontrends

 

Zonwering is tijdens de warme zomerdagen geen overbodige luxe. Zoek een beetje schaduw op en bescherm jezelf tegen de zon. Kan je direct even onze inspiratie zien die wij voor jou hebben verzameld.

Inspiratie
Portfolio

Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Doe de Decorette Stijl Test, meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels