Markiezen

Markiezen zijn de meest klassieke zonwering producten op de markt. Het zijn sieraden voor de gevel. Kies zelf de kleur van jouw markiesdoek en ze zullen in harmonie met de gevel zijn. Of ga jij juist voor een opvallend exemplaar om deze te accentueren? Een markies is de perfecte manier om de warme zonnestralen buiten te houden. Meer over markiezen lees je hieronder.


Wat is een markies

Markiezen zijn zonwering die aan de buitenkant van de gevel worden bevestigd. De basis bestaat uit een bol frame dat voor jouw ramen hangt. Hierover wordt een markiesdoek gespannen. Markiesdoeken zijn in verschillende kleuren en stijlen verkrijgbaar. Je kunt deze dus prima laten aansluiten op de uitstraling van jouw gevel. Wanneer je wilt genieten van de zon klap je hem simpelweg in. Het is zelfs mogelijk om jouw markiezen elektrisch te bedienen.

Markiezen: een moderne uitstraling

Als je denkt aan een oubollige, traditionele markies heb je het mis. Tegenwoordig zijn er veel moderne opties op de markt die een luxe touch geven aan jouw voorgevel. Een antraciet markies heeft namelijk een veel luxere uitstraling dan een gekleurde variant. Moderne markiezen worden vaak gekozen in neutrale kleuren als zwart en subtiele grijstinten.

houten- en aluminium markiezen

Het is belangrijk dat het frame van een markies uit een sterk en veelzijdig materiaal wordt vervaardigd. In sommige gevallen is dit hout. Door de temperatuurverschillen in Nederland word er een houtsoort gebruikt die deze wisselingen aankan. De kwaliteit van het hout is van uiterst groot belang. Wij werken alleen met de beste materialen voor onze markiezen. Ook bieden wij in ons assortiment een variatie aan aluminium markiezen. Het voordeel is dat deze onderhoudsvrij zijn.

Het assortiment markiezen

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze zonwering dus werken wij met de beste merken. Een lange levensduur is wat jij van onze producten mag verwachten. Om er lang plezier van te kunnen hebben is de onderhoud belangrijk. Laat je hierover adviseren in de winkel. Bij Decorette ben je aan het goede adres om markiezen te kopen. Of je nu zoekt naar een markies, terrasscherm of screens.

Een markies op maat

Onze markiezen worden altijd op maat gemaakt. Op deze manier kan jij optimaal genieten van jouw aangekochte product. Maak direct een afspraak bij jou thuis. Wij meten dan direct gratis het product in. Natuurlijk is deze afspraak geheel vrijblijvend en zullen wij kijken naar de mogelijkheden en prijs voor jouw nieuwe product.

Markiezen kopen bij Decorette

Wij zijn bij Decorette dé markiezen specialist uit jouw regio. Onze zonwering wordt geheel op maat gemaakt. Wij zorgen dat het op de juiste manier wordt ingemeten én komen het daarnaast op afspraak monteren. Onze vakmensen van de montageservice bieden het beste resultaat. Kom langs onze winkel voor stijlvolle, moderne markiezen en laat je adviseren door een expert.

Let op: Niet alle Decorette vestigingen hebben (buiten)zonwering in hun collectie. De volgende winkels verkopen géén zonwering: Bergeijk, Budel, Echt, Hoogeveen, Roosendaal, Rotterdam, Utrecht, Vorden en Zaandam.

Stijltips, praktische tips & woontrends

 

Zonwering is tijdens de warme zomerdagen geen overbodige luxe. Zoek een beetje schaduw op en bescherm jezelf tegen de zon. Kan je direct even onze inspiratie zien die wij voor jou hebben verzameld.

Service en contact

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Doe de Decorette Stijl Test, meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.