De Zorgzame | type 2

Jouw woontype staat open voor anderen en focust zich op gezelligheid en samenzijn. Deze eigenschap drukt een grote stempel op jouw ideale woonstijl. Jij zal jezelf het prettigst voelen in een knus en warm interieur.

Dit beeld is eigendom van de Enneagram Academie, van het boek en training “Je denkt te weten wie je bent”

De zorgzame is meer gefocust op andere mensen dan op zijn eigen behoeften. Jij bent een helper. Iemand die voor andere klaarstaat. Jij hebt een vol sociaal leven en vind een goede sfeer belangrijk. Aan gezelligheid met andere delen hecht jij veel waarde. Samen tafelen en de tijd nemen voor elkaar zijn momenten waarvan jij geniet. Deze eigenschappen hebben invloed op het interieur dat bij jou past.

Haardvuur, brandende kaarsen en warme kleuren zijn elementen waarbij jij je prettig voelt. Deze elementen zorgen voor een warme, gemoedelijke en huiselijke sfeer. Dit is hetgeen wat jij als persoon nastreeft. Jouw huis is ingericht met de focus op interactie en gezelligheid; samenzijn met de mensen die je liefhebt. Dit straalt niet alleen door op de indeling van je kamer maar komt ook terug in de materialen. Een knus en warm interieur waarin je samen de dag doorneemt is waarin jij je fijn voelt.

Op de Decorette Interieur Test gelden auteursrechten.