De Specialist | type 5

De specialist is in zichzelf gekeerd en hecht waarde aan rust. Deze eigenschap drukt een grote stempel op jouw ideale woonstijl. Jouw huis is een plek waar je jezelf kan terugtrekken zodra je hieraan grote behoefte hebt.

Dit beeld is eigendom van de Enneagram Academie, van het boek en training “Je denkt te weten wie je bent”

De specialist is in het dagelijks leven sober en eenvoudig. Je bent continu op zoek naar rust in je omgeving. Dit komt omdat jij veel in je hoofd zit. Jij bent namelijk een analyserend type dat veel nadenkt en filosofeert. Jij hecht waarde aan diepgang en kwaliteit. Van origine ben je nieuwsgierig, onderzoekend en wil je alles weten. Daarom vind jij de nieuwste technologieën en producten erg interessant. Deze eigenschappen hebben invloed op het interieur dat bij jou past.

Je bent een persoon die in zichzelf is gekeerd. Jij bent rustig en hebt in het interieur de ruimte nodig om alles op een rijtje te plaatsen. Dan voel jij je prettig. Jouw interieur bruist van informatie en ontdekkingen. Producten koop je op basis van betekenis, jij hecht waarde aan het verhaal. Het liefst omgeef jij jezelf door de nieuwste technologieën en innovatieve middelen. De nieuwste snufjes vind jij interessant. Verder is je levensstijl behoorlijk sober. Aardse tinten en een no-nonsens mentaliteit zorgen ervoor dat jij je thuis voelt wanneer je jezelf kan terugtrekken.

Op de Decorette Interieur Test gelden auteursrechten.