De Presteerder | type 3

Jouw woontype is gericht op snelheid en succes in het leven. Deze eigenschap drukt een grote stempel op jouw ideale woonstijl. Jij voelt jezelf het prettigst omringt door luxe producten in een rijk interieur.

Dit beeld is eigendom van de Enneagram Academie, van het boek en training “Je denkt te weten wie je bent”

Jouw woontype hecht veel waarde aan succes in het leven. Snelheid is voor jou bepalend want je wilt zoveel mogelijk uit het leven halen. Jij bent een aanpakker; gaat direct aan de slag, stelt vooraf een duidelijk doel en wijkt hier niet meer vanaf. Je schakelt snel en handelt met overtuiging. Een sterk zakelijk instinct wat vaak ook resulteert in succes. Jij hecht veel waarde aan je carrière en kan soms zelfs een workaholic genoemd worden. Deze eigenschappen hebben invloed op het interieur dat bij jou past.

Jij past jezelf makkelijk aan naar de omgeving en voelt je snel thuis in iedere omstandigheid of omgeving. Je kiest graag luxe producten waarmee je jezelf kan identificeren. Bij alles wat je koopt bedenk je van tevoren of het de juiste uitstraling geeft naar de buitenwereld. Exclusieve producten trekken jouw aandacht omdat je waarde hecht aan uiterlijk vertoon. Het komt soms voor dat je producten koopt met de intentie om andere mensen te laten zien wat je hebt. Het aankoopproduct mag imago verhogend zijn en je vluchtige levensstijl maakt dat je makkelijk meegaat in de nieuwste trends. Je bent flexibel, trendbewust, en altijd op en top gestyled. Thuis is een weerspiegeling van jouw wereld.

Op de Decorette Interieur Test gelden auteursrechten.