De Loyalist | type 6

Jouw woontype is in traditioneel en behoudend. Deze eigenschappen drukken een grote stempel op jouw ideale woonstijl. Jij bent een persoon die vertrouwde basics weet te waarderen en moeite heeft met verandering.

Dit beeld is eigendom van de Enneagram Academie, van het boek en training “Je denkt te weten wie je bent”

Familie speelt een belangrijk onderdeel in het leven van de loyalist. Het draait vooral om het gezamenlijk beleven van mooie momenten. Jouw woontype is trouw, loyaal en behoudend en voelt zich het meest op zijn gemak in vertrouwde situaties. Je bent traditioneel: omdat het zo hoort, voelt het goed. Je kijkt graag de kat uit de boom en handelt secundair. Deze eigenschappen hebben invloed op het interieur dat bij jou past.

Traditionele personen hechten veel waarde aan de authenticiteit en afkomst van producten en materialen. Dit zien we dan ook terug in je inrichting. Je grijpt graag terug naar je eigen roots, het voorspelbare. Keuzes maak je op basis van hetgeen je van kinds af aan hebt geleerd en ervaren. Veranderingen mijd je zoveel mogelijk. Je streeft naar zekerheid en veiligheid en denkt drie keer na voor je iets aanschaft. Wanneer je toch overgaat tot aankoop? Je kiest graag voor mooie, vertrouwde classics die een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben. Basic kleuren is waar jij naar neigt. Jouw beslissingen zijn op basis van het praktische en comfortabele. Thuis is voor jou een veilige haven.

Op de Decorette Interieur Test gelden auteursrechten.