De Kritische | type 1

Jouw woontype heeft graag de teugels in handen heeft en streeft naar perfectie. Deze eigenschap drukt een grote stempel op jouw ideale woonstijl. Jij zal jezelf het prettigst voelen in een strak en modern interieur dat ruimtelijk aanvoelt.

Dit beeld is eigendom van de Enneagram Academie, van het boek en training “Je denkt te weten wie je bent”

Als Kritische heb jij graag de teugels in handen en streef je naar perfectie. Jouw motto? Alles kan altijd beter! Dit geldt voor zowel je werk, je gezondheid als je thuissituatie. Jouw dagen zijn gestructureerd en georganiseerd waardoor er weinig ruimte overblijft voor spontane gebeurtenissen om van te genieten. Deze eigenschappen hebben invloed op het interieur dat bij jou past.

Het interieur waarin jij je prettig voelt heeft een strakke, minimalistische en simplistische uitstraling. De gekozen items worden met zorg uitgekozen en hebben allemaal een specifieke eigenheid. Jij weet namelijk heel goed wat je wilt: orde. Voor jouw type is een ruim en licht interieur belangrijk. In zo’n ruimte komen producten namelijk goed tot zijn recht. Het is er kraakhelder en schoon. Alles zo perfect mogelijk. Dat is ook de reden waarom jij veel waarde hecht aan kwaliteit en je kriebelig wordt van rommelige interieurs. Jij houdt van minimalisme en hecht veel waarde aan details. Veel Kritische types hebben een voorkeur voor neutrale kleuren, design en architectuur. Thuis is voor jou een ruimtelijke plek.

Op de Decorette Interieur Test gelden auteursrechten.