De Buitengewone | type 4

Jouw woontype leeft intensief en vind het belangrijk zich te onderscheiden. Deze eigenschap drukt een grote stempel op jouw ideale woonstijl. Jij creëert graag een plek voor jezelf dat gericht is op jouw originaliteit.

Dit beeld is eigendom van de Enneagram Academie, van het boek en training “Je denkt te weten wie je bent”

De buitegewone leeft intensief omdat alles wat je doet gepaard gaat met passie en volle inzet. Jouw motto? Wees anders dan andere! Dit is hoe jij in het leven staat en wat je belangrijk vindt. Jij streeft naar uniekheid en authenticiteit in het leven. Zowel als in je werk als in je privé leven is onderscheidend vermogen en uniekheid een streven. Deze eigenschappen hebben invloed op het interieur dat bij jou past.

Als eigenzinnig type vermijd je het liefste alledaagse gebeurtenissen. Het gewone. Het interieur waarin jij je prettig voelt is een bijenkorf van kleuren, geuren, smaken en expressie. Jij bent creatief en weet je eigen stempel te drukken in jouw interieur. Een mix en match van woonstijlen en persoonlijkheid zorgen voor esthetiek. Jij voelt je thuis in een interieur waarin creativiteit, originaliteit en emoties weerspiegelt worden. Genieten van kleine momenten of producten; dit maakt jou een bijzonder type. Je bent een durfal en maakt graag eigen keuzes. Thuis is voor jou een plek waarin jij jezelf kan zijn.

Op de Decorette Interieur Test gelden auteursrechten.