De Beschermer | type 8

Jouw woontype is beschermend en krachtig. Deze eigenschappen drukken een grote stempel op jouw ideale woonstijl. Jouw ideale woonstijl kenmerkt zich door de uitdrukking ‘hoe groter hoe beter’

Dit beeld is eigendom van de Enneagram Academie, van het boek en training “Je denkt te weten wie je bent”

De beschermer is bijzonder waakzaam tegenover de mensen die je liefhebt. Jij toont jezelf als de beschermer van de familie en wil om die reden ook het liefste alles zelf regelen. Hiermee hou je de controle en het overzicht. In die situatie voel jij je het meest prettig. Jij communiceert assertief en direct. Soms een beetje uitdagend. Jouw motto? ‘Alles of niets’. Deze eigenschappen hebben invloed op het interieur dat bij jou past.

In het interieur is het; ‘hoe groter hoe beter’. Dit is kenmerkend voor zowel werk als privé. Je droomt van een groot huis en een grote auto. Dit is niet een bepaalde woonstijl maar je wordt gewoon aangetrokken tot het grootste en meest glimmende. Het uiterlijk van een product speelt een grote rol. Die grootsheid kan resulteren tot een gulzige leefstijl. Als krachtig persoon zoek je dit ook in je woning. Een bold-statement is wat jij van een interieur verwacht.

Op de Decorette Interieur Test gelden auteursrechten.