Uitstraling en type buitenzonwering

Elk type buitenzonwering heeft een eigen uitstraling. Het is belangrijk om je goed in te lezen alvorens je nieuwe aanschaft want je wilt absoluut geen mismatch met je woning. Laten we eerlijk zijn: geen enkele gevel of tuin is gelijk dus maatwerk is erg belangrijk. Onze experts geven je graag wat meer advies en vertellen welke uitstraling past bij jouw gevel.

Extra romantiek met markiezen

Markiezen zijn de meest traditionele en ambachtelijke type raamdecoratie. Het geeft de gevel een romantische uitstraling door de ronde inkepingen van het doek. Je zult ze vast herkennen van oude panden of karakteristieke woningen. Oubollig ogen ze al lang niet meer. Hoewel we nog altijd de traditionele doeken verkopen, zijn markiezen ook verkrijgbaar in effen kleuren als antraciet, lichtgrijs, wit of oudroze. De experts in onze winkel zorgen ervoor dat de uitstraling een stuk moderner oogt en jouw gevel een romantische allure geeft. Meer informatie over markiezen vind je hier.


Zonnescherm: balans van huis en tuin 

Een zonnescherm heeft een strakkere look dan markiezen. Ze hebben een moderne uitstraling door de rechte lijnen van het frame. Dit is perfect voor een minimalistisch vormgegeven gevel en tuin. Een ander groot voordeel in de uitstraling is dat een zonnescherm over het algemeen niet extreem opvallend is. Tenzij je bewust kiest voor een kekke kleur natuurlijk. Met de juiste keuzes laat je het zonnescherm helemaal blenden met de rest van je tuin. Er is dus geen enkele reden om je aankoop langer uit te stellen.


Zonneschermen zijn er in ontzettend veel soorten. We verkopen terrasschermen, knikarmschermen en uitvalschermen. Ook is het mogelijk om voor elektrische zonwering te kiezen. Met een domtica-systeem is zonwering gemakkelijk elektrisch te maken. Laat je adviseren in één van onze winkels. Lees hier meer over buitenzonwering.


Afspraak maken
Winkels