Trend Alert! De trendkleur van het jaar 2021, Brave Ground

Als interieurliefhebbers kijken wij reikhalzend uit naar de bekendmaking van de trendkleur van het jaar 2021. Want weten welke kleur volgend jaar de Nederlandse interieurwereld zal domineren is belangrijk voor het samenstellen van jouw ideale woonstijl. Benieuwd? Wij verwelkomen met smart de trendkleur Brave Ground™ van Flexa Kleurentrends 2021.

Flexa Brave Ground™ is een neutrale kleur die ons interieur voorziet van een stabiele basis. Het is een warme, veelzijdige kleur die makkelijk te combineren is met andere tinten en is de perfecte partner in ieder palet; hij laat iedere naaste kleur stralen.

Als voorproefje heeft Flexa vier kleurenpaletten samengesteld ter inspiratie. Deze paletten vind je uitgebreid terug in onze winkels, maar leuker is om deze kleurschema’s wat persoonlijker te maken. Wij helpen je hier graag bij.


Brave Ground™ in het Timeless kleurpalet

Met het Timeless palet creëer je een rustige, gebalanceerde woonstijl. De trendkleur Brave Ground™ vormt de serene basis voor dit traditionele interieur dat goed samengaat met ambachtelijke kunst en natuurlijke materialen. Voor iedereen die houdt van een rustieke, natuurlijke en subtiele woonlook.


Geen Expressive kleurpalet zonder Brave Ground™

Het Expressive kleurpalet is alleen geschikt voor de échte durfal. Dit palet is geschikt voor iedereen die anders denkt en zich anders durft te uiten. Brave Ground™ speelt een ondersteunende rol en geeft de perfecte balans naast fel roze en expressief rood. Helemaal on-trend is om deze kleuren te combineren met grafisch patroon behang en een licht houten PVC vloer.


Het Trust kleurpalet, ga voor Brave Ground™

De kleurentrend van 2021 wordt gekenmerkt door veel aardse tinten. Het Trust palet is hier duidelijk op gebaseerd. Brave Ground™ heeft een verwelkomend en warm gevoel. Het gehele kleurpalet bestaat uit subtiele, ton-sur-ton tinten en luxe afwerkingen als koper, marmer en fluweel. Alle Flexa kleuren binnenverf zijn verkrijgbaar in onze winkel.


Een Earth palet met Brave Ground™

Met het Earth palet geven we natuurlijke kleuren een plekje bij ons binnen. Blauw- en groentinten staan prachtig in contrast met de neutrale Brave Ground™. In dit kleurpalet wordt de combinatie met hout, vintage, keramiek en kamerplanten gemaakt.


Ieder Flexa kleurpalet heeft unieke uitstraling. In onze winkel vind je meer informatie en geven wij graag een persoonlijk kleuradvies. Ga naar flexa.nl voor meer informatie over de Flexa Trendkleur van het jaar 2021, Brave Ground™.