Duurzame Refashion™ rolgordijnen

Maak kennis met onze duurzame Refashion™ rolgordijnen. Een collectie rolgordijnen gemaakt van restjes kleding uit de mode-industrie en een waardige toevoeging aan ons Decorette Mooier Groen label. Refashion™ rolgordijnen zijn uniek, duurzaam en de moeite waard om te komen bekijken in één van onze winkels. Lees hier meer over deze bijzondere productlijn.

Wat zijn Refashion™ rolgordijnen?

Decorette Refashion™ rolgordijnen zijn gemaakt van duurzame stoffen. Het product bestaat uit verschillende garens die een mix zijn van katoen, acryl en wol gemengd met polyester uit de mode-industrie. Deze materialen bij elkaar zorgen ervoor dat het product niet alleen duurzaam maar ook van een goede kwaliteit is.

Voor ieder interieur

Het Refashion™ rolgordijn zorgt voor een warme en huiselijke sfeer. De rolgordijnen zijn verkrijgbaar in een divers kleurpalet van negen verschillende tinten. Daarnaast is het mogelijk om ze elektrisch toe te passen. Er is dus voor ieder interieur een rolgordijn naar keuze.

De praktische sfeermaker

Rolgordijnen zijn zowel praktisch als een sfeermaker voor je interieur. Het product is eenvoudig te bedienen en naar jouw gewenste hoogte en lichtinval aan te passen. De Refashion™ rolgordijnen zijn verkrijgbaar in onze Decorette winkels. Kom gerust langs voor meer informatie. Vind jouw dichtstbijzijnde Decorette winkel of maak een afspraak.

Refashion™ rolgordijnen zijn onderdeel van Decorette Mooier Groen. De producten die onder dit label vallen zijn door ons gekenmerkt als duurzamere optie en zijn in onze winkel te herkennen aan het bijbehorende Mooier Groen label. Zo maken wij het kiezen voor een duurzamer product een stuk makkelijker. Bekijk deze pagina voor meer informatie over dit groene label.