• Gratis persoonlijk advies
  • 50+ winkels
  • Van interieurontwerp tot realisatie

Nieuw: Sharp Wave® gordijnen

Sharp Wave® van Toppoint is een revolutie op het gebied van gordijnen. Deze nieuwe techniek  innoveert vooral in de uitstraling. Ze hebben de neiging om direct de show te stelen en laten jouw raampartijen spreken. Ben jij geïnteresseerd en wil jij Sharp Wave® gordijnen als eerste in huis halen? Wij zijn trotse dealer en laten je de unieke look graag zelf ervaren. Kom langs onze winkel.

sharp wave gordijnen

De uitstraling van Sharp Wave® gordijnen

Bij Sharp Wave® gordijnen zijn de plooien extra scherp. Dat resulteert in een strakke, verticale harmonica plooi. De stof valt in een harde zigzag voor het raam. Deze unieke uitstraling maakt de gordijnen revolutionair want het is een techniek die geen enkele andere raamdecoratie evenaart. Ben jij op zoek naar een modern gevoel en wil je jouw raampartijen strak en stijlvol afwerken? Dan zijn Sharp Wave® gordijnen perfect voor jouw perfecte plaatje. Je kunt bij Decorette ook terecht voor een meer traditionele confectie voor de jouw uitgekozen gordijnstoffen.

De strakke vouw van Sharp Wave® gordijnen

De strakke vouwen ontstaan door verschillende stofbanen die met elkaar worden verbonden. Het verticale lijnenspel dat hierdoor ontstaat geeft jouw raampartij extra allure. De techniek hierachter is vernieuwend en maakt de gordijnen uitermate geschikt voor lange raampartijen. Je kunt zoveel banen aan elkaar verbinden als nodig. Daarmee zijn ze onderscheidend van andere soorten gordijnen uit ons assortiment. Wil je de gordijnen eens in het echt komen ervaren? Neem contact op met één van onze winkels om een afspraak te maken of kom spontaan langs onze winkel.

sharp wave gordijnen
sharp wave gordijnen

Gordijnen helemaal naar jouw wens

De Sharp Wave® gordijnen van Toppoint zijn helemaal naar eigen wens samen te stellen en wij helpen jou graag bij het maken van de juiste stijlkeuzes. Zo kan je de gordijnen makkelijk laten aansluiten bij jouw vintage vloerkleed. Dat zit in de details. Van de kleur, de stof, de afwerking en als finishing touch: de design trekstang. Hiermee schuif je de Sharp Wave® gordijnen makkelijk open en dicht. De gordijnen worden helemaal op maat gemaakt en wij komen ze graag gratis voor jou inmeten. Dat is de Decorette service.

Sharp Wave® kopen bij Decorette

Naast Sharp Wave® gordijnen vind je in onze collectie veel meer soorten gordijnen. Ook voor meer traditionele wensen hebben wij volop keuze. Van verduisterende gordijnen tot velours gordijnen. Laten we samen kijken wat past bij jouw wensen. Als Toppoint dealer zijn wij gespecialiseerd in de verkoop van Sharp Wave® gordijnen. Laat je door ons adviseren.

Gerelateerde berichten

Kan ik helpen?

Van een huis een thuis maken, laat ons hart sneller kloppen. Deze passie delen we graag met je! Met onze vele woonwinkels is er altijd een Decorette bij jou in de buurt. Kom spontaan langs in één van onze winkels of maak een afspraak.