De 5 populairste kleuren voor buitenschilderwerk

De 5 populairste kleuren voor buitenschilderwerk; je vindt ze hier! De look van jouw woning is sterk afhankelijk van de kleur waarin jij de gevel schildert. Bedenk goed welke uitstraling past want de kleur waarin jij de buitenmuur gaat verven zet de toon. Één ding is zeker: met deze 5 kleuren ga je de zomer met een frisse look tegemoet. 


 

Populairste kleur #1: groene buitenverf

Groene buitenverf geeft een natuurlijk gevoel. Het is een kleur die een woning met omliggende tuin in balans brengt met zijn omgeving. Deze natuurlijke kleur heeft een stoer karakter. Donkergroene verf voor buiten geeft de woning een robuuste uitstraling terwijl lichter groen juist een frisser gevoel geeft. Laat je adviseren door de kleurexperts in onze winkel wanneer je de buitenmuur gaat verven.

Populairste kleur #2: witte buitenverf

De buitenmuur wit verven leidt tot een moderne woonlook. Een witte buitenmuur maakt de woning optisch groter én zorgt voor een toegankelijke uitstraling. Wit is een leuke kleur om te spelen met contrasten; een witte bakstenen muur die wordt gecombineerd met een strook in het grijs of zwart. Een eigentijds en klassiek gevoel in één. Tip: het wit schilderen van de buitenmuur heeft een positief effect: in de zomer zal het huis minder snel opwarmen!

Populairste kleur #3: grijze buitenverf

De buitenmuur grijs verven is altijd een goed idee. Grijze buitenverf is neutraal en goed te combineren met alle kleuren in ons spectrum. De perfecte partner! Het is een goed idee om de stenen buitenmuur te verven in het grijs. Door de textuur van de bakstenen behoud je het robuuste karakter van de woning maar maak je wel een stijlvol statement. Het beste van twee werelden!

Populairste kleur #3: buitenverf antraciet

Om jouw woning een stijlvolle look te geven kan je kiezen voor donkere kleurtonen. Deze ogen chique en geven jouw gevel een stijlvol gevoel. Buiten muurverf in antraciet wordt vaak gekozen om een luxere uitstraling te creëren. Een antraciet geschilderde woning oogt enorm smaakvol.

Buitenschilderwerk #: lef met kleur!

Groen, antraciet, wit en grijs zijn allemaal neutrale, semi veilige kleuren om jouw buitengevel in te schilderen. Toch kunnen kleuren als blauw, terracotta en zelfs geel enorm stijlvol zijn. Het belangrijkste is dat de gevel in balans is met het interieur. Waarom trek je die mooie oker- of aardetinten uit het interieur niet door naar buiten?

De buitengevel schilderen is een enorme klus. Wij begrijpen het als je dit liever niet zelf doet maar liever een professional inschakelt. Onze schilderservice staat voor je klaar. Daarnaast helpen we je ook graag bij het uitkiezen van de perfecte kleur. Wil jij buitenverf kopen? Kom dan langs onze winkel.

 

Sikkens is één van de vele kwaliteitsmerken die je bij ons in de winkel vindt. Vergeet niet dat je bij ons terecht kan voor diverse soorten beits. Het is goed om te weten dat je op het punt staat om jouw gevel te verzorgen. De enige vraag die nu nog rest is: welke van deze 5 populairste kleuren voor buitenschilderwerk is jouw favoriet?