In romantische sferen met inbetween gordijnen

Inbetween gordijnstoffen zijn zijn de meest romantische raamdecoratie die je zult vinden. Een tikkeltje transparant voor een intieme sfeer maar gesloten genoeg voor een vleugje mysterie. Door de inbetween stof wordt het licht in de kamer gedempt wat perfect is voor een sprookjesachtige look. Wil je meer weten over de romantische look van inbetween gordijnen? Lees dan verder!

Een winkel vol lieflijke pasteltinten

Bij Decorette vind je verschillende soorten romantische inbetween stoffen. Van lichtroze tot zandkleur en zilverkleurig of inbetween gordijnen met motief. Jouw intieme woonlook kan direct worden gecreëerd. Buiten een romantische sfeer kan je inbetween gordijnen industrieel ook prima toepassen. Met de zwierige en fijne stoffen kan je alle kanten op! Laat je inspireren.

Van stof tot romantische woonlook

Een romantische sfeer creëren is simpeler dan je denkt. Stel een kleurpalet samen vol warme tonen, ga voor een patroon behang met vol gracieuze bloemen en kies jouw gordijnen zorgvuldig uit. Romantiek creëer je door de perfecte combinatie van elegantie en spanning. De balans van mysterie en sprookjes. Een romantische woonlook omarmt en laat je prettig voelen. Wij snappen deze wens en helpen het te realiseren. Dit kan bij jou thuis of in één van onze winkels. Maak een afspraak.

Kant en klaar: de romantiek van goede service

Vier de romantiek in huis en laat jouw inbetween gordijnen kant en klaar ophangen. Flirten met licht hoeft op deze manier niet lang te wachten. Dat is te danken aan onze uitstekende service. Wij bieden namelijk confectie op maat. Stof tot de grond of juist subtiel onder het raampartij. Helemaal naar wens. Onze winkels helpen jou de juiste plooi te kiezen en kijken mee naar de gordijnrails. Wist je dat deze ook elektrisch verkrijgbaar zijn? De mogelijkheden met domotica zijn eindeloos.

Laat je verleiden door inbetween gordijnen

Inbetween gordijnen voor de slaapkamer nodig? Of wil je gewoon snuffelen tussen alle mogelijkheden? In onze winkel verleiden we je graag met verschillende, romantische opties. Droom weg bij de poëtische klanken van onze collectie inbetween gordijnen. Zo breng jij jouw interieur direct naar intieme sferen.