Nieuw tapijt: DESSO ONE Soft Planks

Revolutionair, mooi en duurzaam. Desso One Soft Planks zijn zacht voor je interieur én de natuur. Het is de combinatie van praktische gemak, creatieve vrijheid en een duurzame aanpak die het product uniek maken. Maak kennis met deze nieuwe collectie of bekijk hem in één van onze winkels.

Wat zijn Desso One Soft Planks?

Soft Planks van Desso One zijn modulaire tapijtplanken die eenvoudig te leggen en vervangen zijn. Hierdoor hebben de planken een flexibel karakter en dat heeft veel voordelen. Je kunt ze in elk willekeurig patroon leggen. Van basic tot visgraat: of gebruik je fantasie. Dat geeft het oubollige karakter van tapijt een bijzonder modern jasje.


Zacht voor jouw interieur

De Desso One Soft Planks zijn te verkrijgen in natuurlijke, zachte tinten die naadloos op elkaar aansluiten. Op het oog is het niet anders dan kamerbreed tapijt. Het verschil zit hem in de planken die afzonderlijk makkelijk te vervangen zijn. Je hoeft na een ongelukje niet meteen je hele vloer te vervangen.

Zacht voor de natuur

Desso One Soft Planks zijn 100% recyclebaar omdat er slechts één materiaalsoort wordt gebruikt bij de productie. Daarnaast wordt er geen lijm gebruikt bij de installatie waardoor je de tapijtplanken makkelijk kunt hergebruiken. Zelfs het snij-afval wordt hergebruikt. Wanneer je de oude Soft-Planks na jaren laat vervangen bieden we een terugname-garantie. Dit betekent dat jouw planken als nieuwe grondstof fungeren voor een nieuwe vloer. Zo dragen we samen bij aan een betere toekomst.

ReStart®

Met het ReStart® programma gaat Desso (Tarkett) een stapje verder. We moeten ons bewust zijn met de grondstoffen die we hebben en hier verantwoordelijk mee omgaan. We hebben veel aan de natuur te danken. Dit recycling programma is baanbrekend en een oplossing voor een duurzame toekomst. Als Decorette supporten wij dit soort initiatieven. Wij vertellen je hierover graag meer in één van onze winkels. 


Afspraak maken
Winkels