Bright Skies; de Flexa Kleur Van Het Jaar 2022

Bright Skies is verkozen tot Flexa Kleur Van Het Jaar 2022. De lichtblauwe tint staat voor een nieuw begin en is geïnspireerd op de grenzeloze lucht om ons heen. Kortom: een kleur die je in 2022 in huis moet halen.

De Flexa Kleur Van Het Jaar 2022

Het thema voor dit jaars Bright Skies is ‘een teug frisse lucht’. Het representeert de manier waarop we in het leven staan. Na alle hectiek van afgelopen jaar willen we ons vrij en herboren voelen, met een nieuwe blik en hervonden plezier. Met het filosofische vooruitzicht dat de hemel openbreekt en de wolken langzaam verdwijnen zijn we toe aan een nieuwe benadering. De Flexa kleur van het jaar is een lichte, luchtige en optimistische tint die staat voor nieuw begin.

Vier trends, vier paletten

De Kleur Van Het Jaar vormt de basis voor vier kleurpaletten die zijn samengesteld door diverse kleurspecialisten. Deze paletten zijn makkelijk zelf toe te passen en zijn verkrijgbaar in onze winkels. Ontdek hieronder of er iets voor jou tussen zit.


Flexa Studio kleurpalet

Het eerste kleurpalet heeft als uitgangspunt ‘de kracht van verbeelding’. We gaan hierbij uit van creativiteit in alle vormen. Kunst en cultuur brengen vreugde, troost, inspiratie en samenhorigheid. Ons huis is hiermee een ontsnapping aan de werkelijkheid. Een veilige haven. Het Studio Kleurpalet is met zijn luchtige roze, rode en sinaasappeltonen rustgevend en optimistisch. Het zorgt voor plek waar je kunt ontspannen, wegdromen en je laten inspireren. 


Flexa Workshop kleurpalet

Het Workshop Kleurpalet is samengebracht om meerdere functies in een ruimte te onderscheiden. Het palet is ontstaan uit de veranderlijke rol van ons huis en bezit verschillende  energieke tinten als geel, roze en groen. Krachtige kleuren die een mooie samenhang hebben met de trendkleur Bright Skies. Deze kleurcombinatie zorgt voor een frisse look die je ruimte multifunctioneel én fris maken.


Flexa Greenhouse kleurpalet

De natuur is al jaren een groot onderdeel in ons interieur en vormt dan ook de basis van het Greenhouse kleurpalet. Deze kleuren hebben een positief effect op onze gemoedstoestand en haalt het buitenleven naar binnen. De lichte tinten groen, grijs en blauw geven een explosie van frisheid aan ieder interieur. Deze moet je hebben!


Flexa Salon kleurpalet

Het laatste kleurpalet staat voor nieuwe verhalen, empathie en openheid. Deze kleurmatch biedt een nieuwe start. Een frisse wind. Met deze kleuren zorg je voor een neutrale achtergrond in huis en laat je alle meubelen volledig tot hun recht komen. Neutraal is nooit saai: het Salon kleurpalet geeft lichtheid aan het interieur en brengt een positief en toekomstgericht gevoel. De perfecte ingrediënten voor een nieuwe start.


Afspraak maken
Winkels