5x trends in woonaccessoires

Meegaan met de nieuwste trends is eenvoudig wanneer je de focus legt op woonaccessoires. Een verandering hierin is snel gemaakt en hoeft niet duur te zijn. Je moet de trends alleen op tijd spotten! Met dat spotten helpen wij jou graag. Lees welke 5 woontrends voor 2021 we voor jou op een rijtje hebben gezet.

1. Robuust & Bold

Woonaccessoires hoeven niet langer gepolijst en slank te zijn. De trend is om te kiezen voor grove vormen in combinatie met harde materialen. Een stoere, zandloper-achtige salontafel van gesteente of een robuuste vaas van klei. Combineer deze grove shapes met verfijnde details (in metallics), transparamte gordijnstoffen en verfijnde texturen. Onze experts helpen jou om deze trend toch een modern en chique tintje te geven.


2. Wereldse wonderen

Bij Decorette nemen we je mee op wereldreis in eigen huis! In onze wereld laten we ons maar al te graag inspireren door andere culturen. Vooral karakteristiek Afrika gaat ons aan het interieurhart. Denk aan traditionele sieraden die als decoratie worden gebruikt, aan eigenzinnige maskers of etnische prints en patronen. Proef wat je in onze winkels tegenkomt.


3. Line Art

Line Art is een minimalistische kunstvorm die ons interieur een speelse look geeft. Wij hebben het al vaak voorbij zien komen in Scandinavische of Nordic woonstijlen. Door de subtiliteit kan je deze kunst gemakkelijk in iedere woonstijl toepassen. Van sensuele, vrouwelijke portretten tot een abstracte vorm. Met deze trend zitten wij op één lijn!


4. Beestachtige decoratie

Van realistische apen met een lamp in de hand tot een decoratieve kever in fluweelachtige look. De kitscherige dieren vliegen uit alle bochten. Van pimpelpaars en velvet groen tot luxe, rijke metallics. Alle mogelijke dieren uit het dierenrijk komen voorbij in deze trend. Verwerkt in jouw salontafel of als losse decoratie. Voor ieder interieur is passende beestachtige decoratie te vinden, kom langs onze winkel om te ontdekken wat wij in de collectie hebben.


5. De schoonheid van geometrie

Een trend waarin cirkels, vierkanten en rechthoeken de hoofdrol spelen. Het liefst ook nog eens in combinatie. Het creëert vormen die tot de verbeelding spreken en is soms zelfs een beetje vervreemdend. Van deze vrolijke vormgeving moet houden, maar dat voel je vooral wanneer je met warme gevoelens terugdenkt aan de seventies. Deze trend is helemaal af met een contrasterend geometrisch behang.


Onze winkels zijn altijd up-to-date en voorzien van de nieuwste trends. Toch kan het zijn dat de ene winkel een ander assortiment aan woonaccessoires verkoopt dan de ander. Daardoor word je altijd verrast wanneer je één van onze winkels binnenwandelt. Hopelijk hebben wij jou weten te inspireren met deze 5 trends voor woonaccessoires 2021.

Afspraak maken
Winkels