Decorette Wolvega

Hoofdstraat Oost 27, 8471 JH Wolvega, T 0561-612405

Onze winkel


Decorette Wolvega bevindt zich in het gezellige centrum van Wolvega en heeft een vloeroppervlak van 200m2. Gratis parkeergelegenheid is er tegenover de winkel. Decorette in Wolvega binnenstappen is een ervaring op zich.  Kleuren en vormen waar je ook kijkt. Bij Decorette Wolvega vind je de grootste behangcollectie van het Noorden. Laat je verrassen door prachtige motieven, gordijnen in alle soorten en maten, tapijt, raambekleding. Het kan niet anders dan dat je er vertrekt met ideeën voor je woning.

Contact


bel
mail
Route

Openingstijden


Maandag

Gesloten
Dinsdag 9:30 – 17:30
Woensdag 9:30 – 17:30
Donderdag 9:30 – 21:00
Vrijdag 9:30 – 17:30
Zaterdag 9:30 – 17:00
Zondag Gesloten

* Vanaf 20 juli tot 17 augustus open tot 17:00 uur. In deze periode vervalt ook de koopavond.

Diensten van Decorette Wolvega

Assortiment van Decorette Wolvega

Vloeren, Behang (o.a.  Arte), Raamdecoratie (o.a.  Luxaflex®), Zonwering, Tapijt, Horren, Vloerkleden, Woonaccessoires, Verlichting, Meubels, VerfDock Four, Somfy specialist, Maatwerkkasten

Ons team

Carlo Postma
Eigenaar

Het vak is Carlo met de paplepel ingegoten. Al van jongs af aan hielp hij in de winkel van zijn ouders. Om het vak goed in de vingers te krijgen begon hij met  meet- en montageklussen, wat hij nog altijd leuk vindt om te doen. Met Carlo heb je een échte (elektrische)raamdecoratie specialist. Zijn passie is behang. Want behang inspireert. 

Jan
Buitendienstspecialist

Jan is de bevlogen monteur van Decorette Postma. Er is geen raamdecoratieklus die hij niet kan klaren. Jan heeft in het verleden een eigen decorette gerund en heeft uitgebreide ervaring in alle montageklussen. Ook is Jan een ster in inmeten. Wanneer Jan bij je komt, komt het altijd goed!

Baukje
Interieurdesigner

Baukje was als klein meisje al bezig om spulletjes zo mooi mogelijk neer te zetten op haar slaapkamer. Toen zij uit huis ging  is dat alleen maar meer gegroeid. Inmiddels deelt zij haar interieur op haar succesvolle Instagram (@styleachterover). Bij Decorette deelt zij haar kennis en ontwikkelt zij interieurs voor klanten.

Jildou
Interieurdesigner

Met een diploma in de mode op zak en jarenlange ervaring in de bouwmarkt, is Jildou sinds 2011 werkzaam bij Decorette Sneek. Zij houdt ervan om mensen te verrassen door de mogelijkheden te laten zien die er zijn om je huis opnieuw aan te kleden. Daarbij moet het natuurlijk wel je ‘thuis’ blijven. Door trainingen blijft zij op de hoogte van de laatste trends en technieken.

 

Afspraak maken

Service en contact

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Doe de Decorette Stijl Test, meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette