Decorette Vorden

Na een telefonische of online intake bezoek ik u thuis. Indien gewenst bezoeken wij samen een showroom in de omgeving.

Na jaren vanuit onze vertrouwde winkel gewerkt te hebben ben ik toe aan iets nieuws. Vanaf heden bezoek ik u gewoon thuis, gaan we samen op zoek naar ideeen en de uitwerking is gewoon zoals u van ons gewend bent.

Contact

BEL
MAIL
Afspraak maken
Route

Op afspraak bij u thuis

Maandag

Op afspraak
Dinsdag Op afspraak
Woensdag Op afspraak
Donderdag Op afspraak
Vrijdag Op afspraak
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

* Ik kom op afspraak naar u toe.Decorette Lammers: woonadvies thuis

Decorette Vorden is de eerste mobiele winkel van Decorette. Onze ondernemer Marga komt graag op afspraak bij je thuis om je te helpen en adviseren. In overleg is een gezamenlijk bezoek aan de showroom mogelijk. Maak een afspraak voor de mooiste producten, nieuwste trends en beste woonadvies bij jou thuis!

Een uniek interieurrecept

Alle diensten, producten en inspiratie die je van Decorette gewend bent, maar dan niet in de vorm van een woonwinkel maar gewoon bij jou aan huis. Decorette Lammers uit Vorden is een uniek concept voor interieur. Wij zijn jouw meubelzaak, vloerenspecialist, gordijnwinkel en meer in de omgeving van Vorden. Marga neemt alle kennis van onze producten, services en interieur mee naar jou – wel zo gemakkelijk.

Mobiele woonwinkel in omgeving Lochem

In haar busje rijdt Marga van Decorette Lammers de hele regio door voor woonadvies aan huis. Zo is Decorette Vorden ook een perfect alternatief wanneer je bijvoorbeeld op zoek bent naar een woonwinkel of interieuradvies in de omgeving van Lochem, Ruurlo, Linde en Veldwijk. Ontdek het zelf en plan vandaag nog een afspraak met ons in.

Assortiment van Decorette Vorden

Wil je graag snuffelen tussen ons behang, vloeren en kleurstalen? Om over ons assortiment stoffen nog maar te zwijgen. Maak een afspraak en dan ontvangen we je graag in onze showroom.

* Let op! Decorette Vorden verkoopt geen verf en buitenzonwering

(o.a. Arte dealer)

(o.a. Luxaflex® dealer)

Diensten van Decorette Vorden

Wij staan voor jou klaar en helpen van A tot Z. Van het geven van interieuradvies tot het leggen van jouw nieuwe vloer. Dat is de service van Decorette.

 

Ons team

Marga Bodbijl
Eigenaresse

Marga is het gezicht van Decorette Lammers Woonadvies Vorden. Niks is haar te gek, ze doet er alles aan om samen met de klant tot de woonstijl te komen die het beste bij de klant past. Het mag van haar zeker een beetje anders, ze is fan van een eigen interieur waar veel persoonlijkheid inzit.

Afspraak maken

Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Doe de Decorette Stijl Test, meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels