Voel je welkom in onze woonwinkel!

*Wij houden ons aan de coronamaatregelen die door de overheid zijn ingevoerd. Daardoor zijn onze openingstijden tijdelijk gewijzigd en zijn we alleen op afspraak geopend. Lees hier meer over de maatregelen in onze winkel.

Decorette Utrecht

Jutfaseweg 63-66, 3522 HE Utrecht, T 030-2881423

Onze winkel


Decorette Utrecht is gesitueerd net buiten het prachtige centrum van Utrecht. De winkel ligt midden in het up-coming gedeelte van de stad, te midden van horeca en hippe winkeltjes. De winkel van Erwin en Anja heeft ook echt een buurtfunctie. Buurtbewonders stappen regelmatig gezellig binnen voor een praatje en een bakje koffie. Decorette Utrecht is een winkel met een vloeroppervlak van ongeveer 170 m2.

Contact


BEL
MAIL
Afspraak maken
Route

Openingstijden


Maandag

Gesloten
Dinsdag 10:00-17:30
Woensdag 10:00-17:30
Donderdag 10:00-17:30
Vrijdag 10:00-17:30
Zaterdag 10:00-17:00
Zondag Gesloten

* Let op! Wij zijn momenteel alleen geopend op afspraak.

Assortiment van Decorette Utrecht

Al jouw woonproducten onder één dak. Snuffel tussen ons behang, vloeren en kleurstalen. Om over ons assortiment stoffen nog maar te zwijgen. Wij zien je graag in onze winkel.

(o.a. Arte dealer)

(o.a. Luxaflex® dealer)

Oriëntaals assortiment

Diensten van Decorette Utrecht

Wij staan altijd voor jou klaar en helpen van A tot Z. Van het geven van interieuradvies tot het leggen van jouw nieuwe vloer. Dat is de service van Decorette.

Bekijk onze winkel

Ons team

Erwin Pieterson
Eigenaar

Erwin is de eigenaar van Decorette Utrecht. Vanaf 1988 zit hij al in het vak. Na zijn opleiding aan het Nimeto, een schilders en etaleursopleiding, heeft hij inmiddels zijn sporen verdiend in de woninginrichting.

Anja Bergveld
Eigenaresse

Anja is mede eigenaresse van Decorette Utrecht. Zij is vanaf 1988 al het vertrouwde gezicht in de winkel. In de eerste jaren combineerde zij de winkel met haar werk als docente ‘ruimtelijke presentatie’. Erwin en Anja hebben beide een passie voor oriëntaalse stoffen en doen regelmatig inkopen in Marokko en Turkije als aanvulling op de Decorette collectie.

Nick 
Interieurdesigner

Nick is de zoon van Erwin en Anja. Naast zijn werk als zelfstandig werkend kok kan hij zijn creativiteit volledig kwijt in de interieursbranche. Regelmatig is hij in de winkel bezig met het verfraaien van de etalages met de nieuwste stoffen en behangcollecties.

Afspraak maken

Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Doe de Decorette Stijl Test, meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels