Decorette Sneek

Singel 24, 8601 AJ Sneek, T 0515-412935

Onze winkel


Decorette is een inspirerende woonwinkel met voor ieder wat wils op het gebied van interieur. Bij Decorette laten wij jouw woondroom werkelijkheid worden. Kom voor de mooiste producten, nieuwste trends en beste woonadvies naar onze winkel in Sneek. Want voor kennis, service en vakmanschap ben je bij ons aan het juiste adres

Openingstijden


Maandag

Gesloten
Dinsdag 9:30 – 17:30
Woensdag 9:30 – 17:30
Donderdag 9:30 – 17:30
Vrijdag 9:30 – 17:30
Zaterdag 9:30 – 17:00
Zondag Gesloten

Ons team

Carlo Postma
Eigenaar

Het vak is Carlo met de paplepel ingegoten. Al van jongs af aan hielp hij in de winkel van zijn ouders. Om het vak goed in de vingers te krijgen begon hij met  meet- en montageklussen, wat hij nog altijd leuk vindt om te doen. Met Carlo heb je een échte (elektrische)raamdecoratie specialist. Zijn passie is behang. Want behang inspireert.

 

Jildou 
Interieurdesigner

Met een diploma in de mode op zak en jarenlange ervaring in de bouwmarkt, is Jildou sinds 2011 werkzaam bij Decorette Sneek. Zij houdt ervan om mensen te verrassen door de mogelijkheden te laten zien die er zijn om je huis opnieuw aan te kleden. Daarbij moet het natuurlijk wel je ‘thuis’ blijven. Door trainingen blijft zij op de hoogte van de laatste trends en technieken.

Jan
Buitendienstspecialist

Jan is de bevlogen monteur van Decorette Postma. Er is geen raamdecoratieklus die hij niet kan klaren. Jan heeft in het verleden een eigen decorette gerund en heeft uitgebreide ervaring in alle montageklussen. Ook is Jan een ster in inmeten. Wanneer Jan bij je komt, komt het altijd goed!

 

Boukje
Interieurdesigner

Baukje was als klein meisje al bezig om spulletjes zo mooi mogelijk neer te zetten op haar slaapkamer. Toen zij uit huis ging  is dat alleen maar meer gegroeid. Inmiddels deelt zij haar interieur op haar succesvolle Instagram (@styleachterover). Bij Decorette deelt zij haar kennis en ontwikkelt zij interieurs voor klanten.

 

Service en contact

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Doe de Decorette Stijl Test, meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.