• Gratis persoonlijk advies
  • 50+ winkels
  • Van interieurontwerp tot realisatie

Decorette Rotterdam

Contactgegevens

Bergse Dorpsstraat 107
3054 GC Rotterdam

010-2850481

rotterdam@decorette.nl

Deze Decorette verkoopt geen verf & buitenzonwering

woonwinkel Rotterdam

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 17:30
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Rotterdam Wie is Decorette?

In de bruisende Bergse Dorpsstraat vind je onze woonwinkel in Rotterdam, ook wel bekend als Decorette Hillegersberg. Dit is de plek waar al jouw woondromen werkelijkheid worden! Naast een uitgebreid assortiment met de laatste trends bieden wij ook de benodigde expertise en service. Je bent hier aan het juiste adres voor volop inspiratie en interieuradvies op maat, in onze winkel of we komen bij je thuis. Het gepassioneerde team van Decorette Rotterdam ontvangt je met open armen, loop gerust een keertje binnen.

woonwinkel Rotterdam
woonwinkel Rotterdam

Gratis persoonlijk woonadvies

Onze interieurstylist geeft je een woonadvies waar jij blij van wordt!

Lokale woonwinkel

Onze Decorette is uniek met eigen specialiteiten, diensten en assortiment.

Van designplan tot realisatie

Van persoonlijk interieuradvies tot het verwezenlijken van jouw droominterieur.  

Onze diensten

Ontdek een wereld vol inspiratie in onze woonwinkel Corné Slingerland

Ons team

woonwinkel Rotterdam corne
Corné Slingerland Eigenaar
woonwinkel Rotterdam sabrina
Sabrina Interieurdesigner
woonwinkel Rotterdam tamara
Tamara Interieurdesigner

Assortiment

De woonwinkel in Rotterdam Noord

In de bruisende Bergse Dorpsstraat vind je onze woonwinkel in Rotterdam, ook wel bekend als Decorette Hillegersberg. Dit is de plek waar al jouw woondromen werkelijkheid worden! Naast een uitgebreid assortiment met de laatste trends bieden wij ook de benodigde expertise en service. Je bent hier aan het juiste adres voor volop inspiratie en interieuradvies op maat. Het gepassioneerde team van Decorette Rotterdam ontvangt je met open armen, loop gerust een keertje binnen of maak met ons een afspraak om bij je thuis langs te komen.

Jouw totaaloplossing voor optimaal woongenot

Decorette is jouw ontzorger op het gebied van interieur. Niet alleen zijn wij jouw meubelzaak en gordijnwinkel in regio Rotterdam, maar ook kun je bij ons terecht voor de mooiste vloerkleden, raamdecoratie (waaronder Luxaflex®), luxe behang (zoals Arte behang) en unieke woondecoratie. Het zware werk nemen onze vakspecialisten je graag uit handen met onze verschillende services en diensten.

Gemakkelijk te bereiken vanuit Barendrecht & Capelle

Dagje meubelshoppen in regio Barendrecht en Capelle aan den IJssel? Ook dan ben je van harte welkom in onze interieurwinkel in Rotterdam. Met de auto ben je amper een halfuurtje verwijderd vanuit Barendrecht, en vanuit Capelle aan den IJssel stap je binnen krap een kwartier al bij ons op de stoep. Ook zijn we uitstekend met het ov te bereiken: tram 4 richting Molenlaan brengt je vanaf Rotterdam Centraal bijna recht voor de deur van Decorette Hillegersberg.

woonwinkel Rotterdam

#Decorette

Neem een kijkje in huis bij andere Decorette fans én deel zelf je resultaat met #decorette en @DecoretteNL en inspireer anderen!

woonwinkel Rotterdam corne

We helpen je graag!

Van een huis een thuis maken, is onze passie. We delen deze graag met jou! Kom langs en ontdek onze uitgebreide collecties behang, raamdecoratie, vloeren en meer. Natuurlijk bieden we ook professioneel interieuradvies. Bezoek ons spontaan of maak een afspraak.