Decorette Nijkerk

Langestraat 13, 3861 BM Nijkerk, T 033-2463648

Onze winkel


Decorette Nijkerk & Ros Zonwering is gevestigd in het prachtige centrum van Nijkerk. Het winkeloppervlak is 200m2. Achter de winkel is voldoende parkeergelegenheid. Decorette Nijkerk is een moderne, sfeervolle winkel met een grote groep vaste klanten. Naast de consument bedient Decorette Nijkerk ook de projectmarkt.

Contact


BEL
MAIL
Route

Openingstijden


Maandag

Gesloten
Dinsdag 9:30 – 17:30
Woensdag 9:30 – 17:30
Donderdag 9:30 – 17:30
Vrijdag 9:30 – 17:30
Zaterdag 9:30 – 16:30
Zondag Gesloten

Assortiment van Decorette Nijkerk

Al jouw woonproducten onder één dak. Snuffel tussen ons behang, vloeren en kleurstalen. Om over ons assortiment stoffen nog maar te zwijgen. Wij zien je graag in onze winkel.

(o.a. Arte dealer)

(o.a. Luxaflex® dealer)

Dock Four, Visualart, Spirit of Wood

Bekijk onze winkel

Ons team

Heinz Ros
Eigenaar

Heinz is eigenaar van Decorette Nijkerk. In februari 2007 opende hij de deuren van Ros Zonwering & Raammode, in een prachtig pand uit 1636 te Nijkerk. Heinz was hiervoor lange tijd werkzaam voor een grote raammode fabrikant. Voor kennis en kunde ben je hier aan het juiste adres.

Ylfva 
Interieurdesigner

Ylfva is sinds 2010 werkzaam bij ons. Ze is een echte duizendpoot, van een leuk behangetje naar een mooie buitenzonwering. Niets is haar te gek. En met haar enorme geduld, is zij de aangewezen persoon om je van het beste advies te voorzien.

Mieke
Interieurdesigner

Mieke is doortastend, zij is degene die knopen voor je kan doorhakken. Twijfel je over een kleur of product? Zij geeft je het passende advies. Met haar aan je zijde ga je zonder twijfel een prachtig nieuw interieur tegemoet.

Johan 
Buitendienstspecialist

Johan is ontzettend vriendelijk, meedenkend en staat in het teken van de klant. Met zijn jaren lange ervaring als allround stoffeerder, weet hij van aanpakken.

Wat zijn ogen zien, maken zijn handen!

Daphne 
Interieurdesigner

Daphne is ons zonnetje in huis, ze helpt iedere klant met een lach op haar gezicht. Door haar creativiteit en jaren lange ervaring in styling, kan ze op elk gebied inspireren. Gegarandeerd ga je met een goed gevoel de winkel uit!

Annelinde
Administratief medewerkster

Annelinde is onze fijne kracht achter de schermen. Zij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Met haar administratieve kennis is zij een onmisbare schakel in het team.

Afspraak maken

Service en contact

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Doe de Decorette Stijl Test, meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels