Voel je welkom in onze woonwinkel!

*Wij houden ons aan de coronamaatregelen die door de overheid zijn ingevoerd. Daardoor zijn onze openingstijden tijdelijk gewijzigd en zijn we open tot uiterlijk 17:00. Lees hier meer over de maatregelen in onze winkel.

Decorette Nijkerk

Langestraat 13, 3861 BM Nijkerk, T 033-2463648

Onze winkel


Ondernemer Heinz Ros heeft sinds 1 januari  zijn passie voor wonen overgegeven aan Jacoliem Bos. Zij is geen onbekende in de regio en is 2e generatie eigenaar van de winkel Sunredlex in Hoevelaken. Met de overname van Decorette zet zij een volgende stap in haar ambitie om ieders woondroom tot leven te brengen.

Decorette is met een winkeloppervlakte van 200m2 gevestigd in het prachtige centrum van Nijkerk. Achter de winkel is voldoende parkeergelegenheid. Decorette Nijkerk is een moderne en sfeervolle winkel waar je binnen kunt lopen voor jouw de inrichting van jouw huis of voor een project.

Contact


BEL
MAIL
Afspraak maken
Route

Openingstijden


Maandag

Gesloten
Dinsdag 10:00 – 17:00
Woensdag 10:00 – 17:00
Donderdag 10:00 – 17:00
Vrijdag 10:00 – 17:00
Zaterdag Op afspraak geopend
Zondag Gesloten

Assortiment van Decorette Nijkerk

Al jouw woonproducten onder één dak. Snuffel tussen ons behang, vloeren en kleurstalen. Om over ons assortiment stoffen nog maar te zwijgen. Wij zien je graag in onze winkel.

(o.a. Arte dealer)

(o.a. Luxaflex® dealer)

Dock Four, Visualart, Spirit of Wood

Bekijk onze winkel

Ons team

Jacoliem Bos
Eigenaar

Jacoliem is sinds 1 januari 2021 de trotse eigenaresse van Decorette Nijkerk. Jacoliem is een bekend gezicht in de regio en runt een tweede winkel Sunreflex in Hoevelaken. Zij laat jouw woondroom graag tot leven komen in één van haar winkels.

Ylfva 
Interieurdesigner

Ylfva is sinds 2010 werkzaam bij ons. Ze is een echte duizendpoot, van een leuk behangetje naar een mooie buitenzonwering. Niets is haar te gek. En met haar enorme geduld, is zij de aangewezen persoon om je van het beste advies te voorzien.

Mieke
Interieurdesigner

Mieke is doortastend, zij is degene die knopen voor je kan doorhakken. Twijfel je over een kleur of product? Zij geeft je het passende advies. Met haar aan je zijde ga je zonder twijfel een prachtig nieuw interieur tegemoet.

Daphne 
Interieurdesigner

Daphne is ons zonnetje in huis, ze helpt iedere klant met een lach op haar gezicht. Door haar creativiteit en jaren lange ervaring in styling, kan ze op elk gebied inspireren. Gegarandeerd ga je met een goed gevoel de winkel uit!

Afspraak maken

Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Doe de Decorette Stijl Test, meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels