• Gratis persoonlijk advies
  • 50+ winkels
  • Van interieurontwerp tot realisatie

Decorette Made

Contactgegevens

Marktstraat 14
4921 BG Made

0162-748738

made@decorette.nl

Deze Decorette verkoopt geen verf.

Decorette Made

Openingstijden

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 17:30
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Made Wie is Decorette?

Als je op zoek bent naar wooninspiratie moet je bij Decorette Made zijn. Hier kun je terecht voor de mooiste en handigste spullen om je woning van een prachtige upgrade te voorzien. Daarnaast zijn we er ook om je te helpen, of dat nou is met het geven van persoonlijk interieuradvies of met de daadwerkelijke werkzaamheden. Kom daarom langs in onze woonwinkel in Made en ontdek het assortiment en de service van Decorette!

Decorette Made
Decorette Made
Decorette Made

Gratis persoonlijk woonadvies

Onze interieurstylist geeft je een woonadvies waar jij blij van wordt!

Lokale woonwinkel

Onze Decorette is uniek met eigen specialiteiten, diensten en assortiment.

Van designplan tot realisatie

Van persoonlijk interieuradvies tot het verwezenlijken van jouw droominterieur.  

Onze diensten

Ontdek een wereld vol inspiratie in onze woonwinkel Céceline Jacobs

Decorette Made

Decorette Made Céceline Jacobs
Céceline Jacobs Eigenaresse

Assortiment

Jouw woonwinkel in Noord Brabant

Onze woonwinkel in Made is eenvoudig te bereiken. Via de snelweg A59 en de provinciale weg N285 kom je eenvoudig in het dorp, waar wij in het centrum gevestigd zijn. Ook zijn er bushaltes in de buurt. Vanwege deze mooie locatie en ons ruime aanbod is Decorette Made dan ook een goed alternatief als je op zoek bent naar een:

  • Woonwinkel Oosterhout
  • Woonwinkel Raamsdonksveer
  • Woonwinkel Drimmelen
  • Woonwinkel Terheijden

Zien we je snel?

Assortiment van Decorette Made

In onze woonwinkel in de gemeente Drimmelen vind je alles wat je nodig hebt om de woning (of zelfs de buitenruimte) te voorzien van een frisse look. Zo hebben we voor op de grond verschillende soorten vloeren en prachtige vloerkleden. Voor de muren hebben we een uitgebreid assortiment aan behang. Daarnaast vind je bij ons ook zonwering en raamdecoratie in allerlei stijlen, die zowel decoratief als praktisch zijn. Kom vooral langs in onze woonwinkel in Made en laat je inspireren!

Onze diensten

Onze woonwinkel in Made onderscheidt zich niet alleen door het assortiment, maar ook door de service die we bieden. Dit begint al bij de eerste stap: bepalen wat je wilt. Wij staan namelijk altijd voor je klaar als je behoefte hebt aan persoonlijk interieuradvies. Ook op het moment dat je daadwerkelijk aan de slag gaat, helpen we je graag. Zo hebben we bijvoorbeeld een behangservice en een montageservice die je kunnen bijstaan tijdens de werkzaamheden. Wij zijn er voor je van plan tot uitvoering. Dit is de service van Decorette!

Woonwinkel broek op langedijk

#Decorette

Neem een kijkje in huis bij andere Decorette fans én deel zelf je resultaat met #decorette en @DecoretteNL en inspireer anderen!

Decorette Made Céceline Jacobs

We helpen je graag!

Van een huis een thuis maken, is onze passie. We delen deze graag met jou! Kom langs en ontdek onze uitgebreide collecties behang, raamdecoratie, vloeren en meer. Natuurlijk bieden we ook professioneel interieuradvies. Bezoek ons spontaan of maak een afspraak.