Decorette interieuradvies aan huis door Leanne Verheuvel


Bel, app of e-mail om een afspraak te maken met interieurstylist Leanne Verheuvel
Regio Capelle aan den IJssel |  0614842311  | CapelleaandenIJssel@decorette.nl

Afspraak maken

Aan huis

Inspiratie

Woonadvies

Ontzorging

Over Leanne Verheuvel


Leanne is in 2020 afgestudeerd als interieur adviseur aan het HMC Rotterdam. Zij heeft haar kennis en ervaring opgedaan in interieurwinkels en tijdens het runnen van haar eigen bedrijf als interieuradviseur.

Goed luisteren naar een klant is voor Leanne vanzelfsprekend. Ze krijgt energie van het oplossen van interieurvragen en het creëren van een huis waar de klant zich echt thuis voelt. Dit doet ze door het geven van advies of door het maken van een ontwerp op maat.

Afspraak maken

Portfolio van Leanne


Decorette stylingadvies aan huis in Capelle aan den IJssel

Leanne Verheuvel is een erkend Decorette interieuradviseur. Onze adviseurs komen advies aan huis geven. Met een bus vol wooninspiratie krijgt jouw droominterieur vorm aan je eigen keukentafel. Tevens kan de stylist direct een inschatting maken van de ruimte. Efficiënt én handig.

Aan de hand van een intakegesprek maakt Leanne voor jou een prijs op maat. Dit wordt gebasseerd op de ruimte(s) en de manier van uitwerken. Je kan kiezen voor interieuradvies op locatie, 2D interieuradvies en 3D interieuradvies.

Advies aan huis in Capelle aan den IJssel

Soms zijn er van die kleine dingen in huis die niet helemaal naar je zin zijn. Welke kleur is het beste? Wat voor raambekleding past er het beste bij mijn woonwensen? Hoe wordt het huis meer een thuis? Deze en andere vragen komt Leanne Verheuvel graag helpen oplossen. Tijdens een gesprek neemt zij kleurstalen, (stof)stalen, schetspapier en pen en een grote dosis creativiteit mee. 

Advies met 3d visualisatie in Capelle aan den IJssel

Voor advies met 3D visualisatie regio Capelle aan den IJssel ben je bij Leanne Verheuvel aan het juiste adres! Tijdens het kennismakingsgesprek luistert ze goed naar de wensen en eisen. Met deze gegevens en maten gaat zij aan de slag en worden de eisen en wensen zo goed mogelijk in een ontwerp verwerkt. Tijdens een vervolgafspraak zal het ontwerp door middel van een 3D-visualisatie, moodboard, kleurvoorstel en impressies gepresenteerd worden. Na feedback gaat Leanne met de opmerkingen aan de slag en maakt zij het definitieve ontwerp.

Leanne Verheuvel staat altijd voor jou klaar voor woonadvies aan huis in Capelle aan den IJssel en je te helpen van A tot Z. Neem contact met haar op en maak van jouw huis een echt thuis!

Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels