Decorette Groningen 

EEN WOONWINKEL VOL INSPIRATIE

Decorette Groningen is gevestigd in de woonmall van Kruit & Kramer op de Woonboulevard Groningen. Onze inspiratievolle woonwinkel beslaat maar liefst 750 vierkante meter op de begane grond. Daar vind je niet aleen een groot woonassortiment, maar ook alle kennis, vakmanschap en services om jou in je woomdromen te ontzorgen. Onze specialisten helpen je graag van woonwens naar werkelijkheid,

Download nu ons nieuwe inspiratiemagazine

Een uitgave bomvol trends, woonideeën en speciale collecties. En mocht dit je inspireren om je woning eens flink aan te pakken, dan ben je welkom in ons woonatelier.

Download

Contact

Hoendiep 99D
9718 TE Groningen 
050-3134204
groningen@decorette.nl


Openingstijden


Maandag

12:00 – 18:00
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 21:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Assortiment van Decorette Groningen 


Diensten van Decorette GroningenBekijk onze winkel


Ons team


Anita

Interieurdesigner

Portfolio van Decorette Groningen

Dankzij de vele jaren ervaring, het ruime assortiment, het haast onbeperkte pakket diensten en het enthousiaste team, is Decorette Groningen de ideale partner voor elk interieurproject. Kijk gerust even binnen in de woningen van deze tevreden klanten en laat je inspireren!

Volop ruimte voor inspiratie

Ben je op zoek naar nieuwe gordijnen, een knus vloerkleed, een hor op maat of misschien gewoon een uitgebreid interieuradvies? Onze woonwinkel in Groningen heeft het allemaal. Wij zijn jouw behangwinkel, vloeren-expert, raamdecoratie-specialist(ook Luxaflex), verfwinkel en meubelzaak in één. Ons team inspireert, adviseert en helpt jou bij het verwezenlijken van al je interieurdromen.

In het interieurhart van Groningen

Decorette Groningen bevindt zich midden op de Woonboulevard Groningen tussen verschillende andere meubelzaken en is uitstekend bereikbaar via de N370. Gratis parkeerplek is er meer dan voldoende. Vanuit de sfeervolle binnenstad en buitenwijken van Groningen ben je zo in ons woonatelier. Maar ook vanuit Bedum, Hoogezand, Eelde, Haren en Slochteren arriveer je binnen krap 20 minuten al bij de woonwinkel.

Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels