Decorette Eerbeek

Loenenseweg 36, 6961 CR Eerbeek, T 0313-651387

Onze winkel


Op de Veluwe vindt u Schildersbedrijf & Decorette Gabriël. Door de combinatie van schildersbedrijf en winkel zijn wij in staat ieder een totaalpakket aan te bieden. Samen met onze professionals kunnen wij jouw hele huis of pand onder handen nemen. Parkeren doet u bij ons voor de deur. Bij Decorette Eerbeek inspireren wij u graag met kleur en sfeer. Er is een ruime keuze in stoffen, zonwering voor binnen en buiten, vloeren en natuurlijk met volop verf en behang. Bezoek onze woonwinkel in Eerbeek en wij helpen u met het maken van uw huis in een thuis!

Openingstijden


Maandag

Gesloten
Dinsdag 9:00 – 17:30
Woensdag 9:00 – 17:30
Donderdag 9:00 – 17:30
Vrijdag 9:00 – 18:00
Zaterdag 9:00 – 16:00
Zondag Gesloten

Schildersbedrijf & Decorette Gabriel is gesloten van 3 t/m 15 augustus 2020

Ons team

Gerard Gabriël
Eigenaar

Gerard is de 4e generatie in het familiebedrijf. Hij staat met zijn hele team klaar om mooi en goed werk af te leveren. Hij heeft passie voor mensen, sporten, kleuren en vakmanschap. Het schildersvak met bijbehorend advies is hem met de paplepel ingegoten. Gerard is iemand die het je graag naar de zin maakt, met je meedenkt en voorziet van professioneel advies.

Diana Gabriël
Eigenaresse

Diana is de duizendpoot binnen het bedrijf. Van administratie tot kleur- en interieuradvies tot inkoop van woonaccessoires. Ze werkt liefst vanuit haar gevoel voor kleur met als doel elke ruimte om te toveren tot een droominterieur.

Gonny
Interieurdesigner

Gonny is erg creatief en inspireert klanten en voorbijgangers dagelijks alleen al door het etaleren van de winkel. Ze is goed op de hoogte van de mogelijkheden op het gebied van raamdecoratie maar ook over gordijnen  kun je Gonny alles vragen. Zelf heeft ze een grote voorliefde voor behang en ze helpt iedereen dan ook graag bij het zoeken naar  een passend behang.

Warja
Interieurdesigner

Warja is de nieuwste aanwinst in het team van Decorette Eerbeek. Ze is dol op interieur en probeert ervoor te zorgen dat elke klant met een passend  advies en een goed gevoel de winkel verlaat.

Service en contact

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Doe de Decorette Stijl Test, meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.