Decorette Made

EEN WOONWINKEL VOL INSPIRATIE

Als je op zoek bent naar wooninspiratie moet je bij Decorette Made zijn. Hier kun je terecht voor de mooiste en handigste spullen om je woning van een prachtige upgrade te voorzien. Daarnaast zijn we er ook om je te helpen, of dat nou is met het geven van persoonlijk interieuradvies of met de daadwerkelijke werkzaamheden. Kom daarom langs in onze woonwinkel in Made en ontdek het assortiment en de service van Decorette!

Download nu ons nieuwe inspiratiemagazine

Een uitgave bomvol trends, woonideeën en speciale collecties. En mocht dit je inspireren om je woning eens flink aan te pakken, dan ben je welkom in ons woonatelier.

download

Contact

Marktstraat 14
4921 BG Made
0162-748738
made@decorette.nl


Openingstijden

Maandag

Op afspraak
Dinsdag 09:30 – 17:30
Woensdag 09:30 – 17:30
Donderdag 09:30 – 17:30
Vrijdag 09:30 – 17:30
Zaterdag 09:30 – 17:00
Zondag Gesloten

Assortiment van Decorette Made


Diensten van Decorette Made


Bekijk onze winkel


Ons team


Céceline Jacobs

Jouw woonwinkel in Noord Brabant

Onze woonwinkel in Made is eenvoudig te bereiken. Via de snelweg A59 en de provinciale weg N285 kom je eenvoudig in het dorp, waar wij in het centrum gevestigd zijn. Ook zijn er bushaltes in de buurt. Vanwege deze mooie locatie en ons ruime aanbod is Decorette Made dan ook een goed alternatief als je op zoek bent naar een:

  • Woonwinkel Oosterhout
  • Woonwinkel Raamsdonksveer
  • Woonwinkel Drimmelen
  • Woonwinkel Terheijden

Zien we je snel?

Assortiment van Decorette Made

 In onze woonwinkel in de gemeente Drimmelen vind je alles wat je nodig hebt om de woning (of zelfs de buitenruimte) te voorzien van een frisse look. Zo hebben we voor op de grond verschillende soorten vloeren en prachtige vloerkleden. Voor de muren hebben we een uitgebreid assortiment aan behang. Daarnaast vind je bij ons ook zonwering en raamdecoratie in allerlei stijlen, die zowel decoratief als praktisch zijn. Kom vooral langs in onze woonwinkel in Made en laat je inspireren!

Onze diensten

Onze woonwinkel in Made onderscheidt zich niet alleen door het assortiment, maar ook door de service die we bieden. Dit begint al bij de eerste stap: bepalen wat je wilt. Wij staan namelijk altijd voor je klaar als je behoefte hebt aan persoonlijk interieuradvies. Ook op het moment dat je daadwerkelijk aan de slag gaat, helpen we je graag. Zo hebben we bijvoorbeeld een behangservice en een montageservice die je kunnen bijstaan tijdens de werkzaamheden. Wij zijn er voor je van plan tot uitvoering. Dit is de service van Decorette!

Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels