Voel je welkom in onze woonwinkel!

*Wij houden ons aan de coronamaatregelen die door de overheid zijn ingevoerd. Daardoor zijn onze openingstijden tijdelijk gewijzigd en zijn we open tot uiterlijk 17:00. Lees hier meer over de maatregelen in onze winkel.

Decorette broek op Langedijk

Marktplein 27, 1721 CK Broek op Langedijk, T 0226-820200

Onze winkel


Decorette Broek op Langedijk is gevestigd in Winkelcentrum Broekerveiling, waar je altijd overdekt kunt winkelen en gratis parkeren. Omdat Decorette Broek op Langedijk onderdeel zijn van Woonrijk Langedijk, kun je er ook terecht voor je totale woninginrichting: van badkamer tot keuken, van meubelen tot slapen. Het Decorette team werkt in beide winkels en kunnen je zo op de beste manier een totaal interieuradvies geven als dat gewenst is.

Contact


Bel
mail
Afspraak maken
Route

Openingstijden


Maandag

10:00 – 18:00
Dinsdag 9:00 – 18:00
Woensdag 9:00 – 18:00
Donderdag 9:00 – 21:00
Vrijdag 9:00 – 18:00
Zaterdag 9:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Assortiment van Decorette Broek op Langedijk

Al jouw woonproducten onder één dak. Snuffel tussen ons behang, vloeren en kleurstalen. Om over ons assortiment stoffen nog maar te zwijgen. Wij zien je graag in onze winkel.

(o.a. Arte dealer)

(o.a. Luxaflex® dealer)

Diensten van Decorette Broek op Langedijk

Wij staan altijd voor jou klaar en helpen van A tot Z. Van het geven van interieuradvies tot het leggen van jouw nieuwe vloer. Dat is de service van Decorette.

Bekijk onze winkel

Ons team

Annemarie
Interieurdesigner

Annemarie is al 25 jaar werkzaam bij Decorette en nog steeds heel enthousiast over de collectie en de filosofie van Decorette. Ze blijft het een prachtige uitdaging vinden om klanten te begeleiden in het proces van styling en sfeer brengen in hun woning. Voor haar is het belangrijk dat de klant een goed gevoel heeft bij zijn/haar keuze en dat de klant blij is met het resultaat.

Karin
Interieursdesigner

Na 20 jaar ervaring in de mode branche heeft zij in oktober 2019 de stap gezet om een nieuwe uitdaging aan te gaan bij Decorette. Met haar gevoel voor styling en een hart dat sneller gaat kloppen van mooie kleuren, stoffen en behang  heeft zij haar passie gevonden! Elke dag wordt zij weer blij van het feit dat zij met mooie materialen mag werken en klanten mag inspireren en adviseren!

Jitske
Interieurdesigner

Na haar opleiding interieuradviseur aan het HMC is zij sinds november 2019 vol enthousiasme gaan werken bij Decorette. Iedere woning is verschillend, net als ieders budget en smaak. De uitdaging voor haar is om met simpele elementen voor elke klant een thuis te creëren. Met haar creativiteit, enthousiasme voor wonen, geduld en een luisterend oor helpt zij jou graag bij een nieuw interieur, dat past en waarin je je thuis voelt!

Afspraak maken

Portfolio van Decorette Broek op Langedijk

Dankzij de vele jaren ervaring, het ruime assortiment, het haast onbeperkte pakket diensten en het enthousiaste team, is Decorette Broek op Langedijk de ideale partner voor elk interieurproject. Kijk gerust even binnen in de woningen van deze tevreden klanten en laat je inspireren!

Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Doe de Decorette Stijl Test, meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels