Decorette Bilthoven

Koperwieklaan 1, 3722 CA Bilthoven, T 030 – 662 84 80

Onze winkel


Decorette Bilthoven is een shop in shop In Hubo Bilthoven. De Decorette heeft een oppervlakte van 150 m2. De winkel bevindt zich op een kleine woonboulevard op loopafstand  van een groot winkel centrum  van Bilthoven

Contact


BEL
mail
Route

Openingstijden


Maandag

9:00 – 18:00
Dinsdag 9:00 – 18:00
Woensdag 9:00 – 18:00
Donderdag 9:00 – 18:00
Vrijdag 9:00 – 21:00
Zaterdag 9:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Diensten van Decorette Bilthoven

Assortiment van Decorette Bilthoven

Vloeren, Behang, Raamdecoratie, Zonwering, Tapijt, Horren, Vloerkleden, Woonaccessoires, Verlichting, Meubels, VerfKasten, Deuren en een compleet Hubo assortiment

Ons team

Reiko Bos
Eigenaar

Reiko vind het werk in de woninginrichting zeer uitgebreid en afwisselend.  Het leuke is, dat er mensen komen die voor het eerst een huis inrichten en niet weten wat ze willen maar ook klanten die al meerdere keren verhuisd zijn en al goed voorbereid zijn. Telkens is het anders. De voldoening die je hebt als iedereen tevreden is en je van een huis echt een thuis hebt weten te maken is geweldig.

Ivo Klekamp
Bedrijfsleider

Ivo is de rechterhand van  eigenaar Reiko. Buiten het feit dat hij zich bezighoudt met het reilen en zeilen in de Hubo, heeft hij ook zeer veel affiniteit met de Decorette en pakt hij op de dagen dat Iris vrij is, haar taken in de Decorette op.

Iris Brouwer
Interieurdesigner

Iris heeft 18 jaar ervaring in de woninginrichting branche en sinds bijna een jaar werkzaam in de Decorette Bilthoven. Ze runt met veel enthousiasme de Decorette. Het leuke aan Decorette Bilthoven is dat de Decorette gevestigd is in de Hubo in Bilthoven en er dus altijd iets te doen is. Elke dag fietst Iris door de bosrijke omgeving naar het werk. Aangezien fietsen en wandelen haar hobby’s zijn, vindt zij dit geen straf.

Afspraak maken

Service en contact

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Doe de Decorette Stijl Test, meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette