Decorette Beilen

Brinkstraat 40, 9411 KN Beilen, T 0593-522470

Onze winkel


Woonwinkel Decorette Beilen is een ruime winkel van 220 vierkante meter en biedt wooninspiratie in de vorm van vloeren, verf, behang, gordijnen, binnen- en buitenzonwering, verlichting en woonaccessoires. De winkel bevindt zich in het centrum van Beilen en is eenvoudig per auto of trein bereikbaar (op loopafstand van het station). Vlak achter de winkel bevindt zich een grote parkeerplaats en het parkeren in Beilen is geheel gratis

Contact


BEL
Mail
Afspraak maken
Route

Openingstijden


Maandag

Gesloten
Dinsdag 9:30 – 18:00
Woensdag 9:30 – 18:00
Donderdag 9:30 – 18:00
Vrijdag 9:30 – 21:00
Zaterdag 9:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Ons assortiment te Beilen

Al jouw woonproducten onder één dak. Snuffel tussen ons behang, vloeren en kleurstalen. Om over ons assortiment stoffen nog maar te zwijgen. Wij zien je graag in onze winkel

(o.a. Arte dealer )

Onze diensten te Beilen

Wij staan altijd voor jou klaar en helpen van A tot Z. Van het geven van interieuradvies tot het leggen van jouw nieuwe vloer. Dat is de service van Decorette.

Meubelstoffering & Glas zetten

*Alleen bij Decorette Beilen

Bekijk onze winkel

Ons team

peter beilen

Peter Branderhorst
Eigenaar

Peter is eigenaar van het bedrijf. Hij runt samen met zijn vrouw Astrid zowel de Decorette woonwinkel als het schildersbedrijf.  Peter geeft (technische) kleuradviezen bij de mensen thuis en begeleidt je indien gewenst al vanaf het bouwproces van de  nieuwe woning naar het eindresultaat. Hij is een professional op het gebied van het combineren van kleur en materialen. Hij houdt van zijn schildersvak in hart en nieren.

astrid beilen

Astrid Branderhorst
Eigenaresse

Astrid is mede eigenaar van het bedrijf. Astrid runt samen met haar man Peter de Decorette woonwinkel en is tevens het aanspreekpunt van het schildersbedrijf. Astrid loopt als een rode draad door de onderneming heen  en is door jarenlange inhoudelijke vak- en technische kennis goed in staat om uw woonwens in kaart te brengen.

Monique
Interieurdesigner

Werkt part-time bij Decorette Beilen.  Monique is al heel wat jaren werkzaam bij Decorette Beilen en is meegegroeid met het bedrijf. Door haar inlevend vermogen en engelengeduld zit zij graag rustig met je aan  tafel om verschillende kleuren- en materialencombinaties bij elkaar te leggen.

Sonja
Interieurdesigner

Sonja is een bekend gezicht bij Decorette Beilen en Schildersbedrijf Branderhorst. Daarnaast is ze eigenaresse van Zitvermaak Meubelstoffering. Sonja heeft een enorme kennis van kleuren en stoffen. Zij weet de klant altijd te inspireren om het nét even anders te doen.

Afspraak maken

Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Doe de Decorette Stijl Test, meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels