Decorette Asten

Prins Bernhardstraat 65, 5721GB Asten, T 0493-694426

Onze winkel


Decorette Asten is een shop-in-shop binnen de Hubo. De winkel is centraal gelegen dichtbij het centrum van Asten. Decorette is een winkel vol inspiratie met een compleet woonmode assortiment. Decorette onderscheidt zich door kennis, service en vakmanschap en adviseert je met een persoonlijk interieur op maat. Sfeer en gemak zijn kernbegrippen in de Decorette-filosofie, ondersteund door de eigen montage en stoffeerdienst.

Contact


BEL
mail
Afspraak maken
Route

Openingstijden


Maandag

9:00 – 18:00
Dinsdag 9:00 – 18:00
Woensdag 9:00 – 18:00
Donderdag 9:00 – 18:00
Vrijdag 9:00 – 20:00
Zaterdag 9:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Assortiment van Decorette Asten

Al jouw woonproducten onder één dak. Snuffel tussen ons behang, vloeren en kleurstalen. Om over ons assortiment stoffen nog maar te zwijgen. Wij zien je graag in onze winkel.

(o.a. Luxaflex® dealer)

Diensten van Decorette Asten

Wij staan altijd voor jou klaar en helpen van A tot Z. Van het geven van interieuradvies tot het leggen van jouw nieuwe vloer. Dat is de service van Decorette.

Bekijk onze winkel

Ons team

jurgen asten

Jurgen van Rooij

Eigenaar

Jurgen van Rooij is sinds 1 april 2019 eigenaar van de Hubo en Decorette in Asten. Hij is 32 jaar oud en vader van twee zoons. Op zijn 16e is hij begonnen in de bouwmarkt in het dorp waar hij woont, Sint-Oedenrode. Op zijn 19e nam hij  samen met zijn ouders de bouwmarkt in Sint-Oedenrode over.

Jurgen vindt het leuk om een klant van a tot z te kunnen helpen en adviseren. Samen met de collega’s van de Decorette vormt hij een sterk team die elkaar goed weet aan te vullen bij al je vragen en wensen. Ik zie je graag in de winkel en help je graag!

hermien asten

Hermien

Interieurdesigner

Zij begon haar loopbaan als grafisch ontwerper, iets wat zij  12 jaar met veel plezier heeft gedaan. 
Daarna is zij in de avonduren een opleiding begonnen als interieuradviseuse. Ruim 19 jaar werkte zij bij haar vorige werkgever voordat zij het team Decorette Asten kwam versterken.

Samen met Frieda runt zij de Decorette met veel plezier. Het fijne aan dit werk vindt zij om samen voor tevreden klanten te zorgen. Of dit nu gaat om een rolgordijn of het adviseren voor een gehele woning… De klant moet met een tevreden gevoel de zaak verlaten.

frieda asten

Frieda

Interieurdesigner

Interieurverslaafd, kleurenexpert, stylist, laatste woontrends volgend… Haar naam is Frieda. Getrouwd, moeder van 3 jongens en thuis ook altijd met styling bezig.

Al ruim 15 jaar werkzaam als interieurstylist en vanaf de eerste dag dat Decorette Asten haar deuren opende hier aan de slag. Haar kracht is om  wensen en ideeën om te zetten naar een persoonlijk interieur. Graag denkt zij met de klant mee en komt zij bij hen aan huis om er samen een thuis van te maken!

Afspraak maken

Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Doe de Decorette Stijl Test, meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels