Decorette interieuradvies aan huis door Amber Roijers


Bel, app of e-mail om een afspraak te maken met interieurstylist Amber Roijers
Regio Veldhoven  |  0648635256 veldhoven@decorette.nl

Afspraak maken

Over Amber Roijers


Amber is opgeleid tot Interieuradviseur en interieurvormgever. Daarnaast is Amber meer dan 7 jaar actief binnen de interieurbranche en heeft ze in deze tijd veel kennis en ervaring op mogen doen. Deze ervaring past ze inmiddels toe in haar eigen interieurprojecten. Haar doel is om voor jou als klant een fijn en vertrouwd thuis te creëren.

Een luisterend oor is wat Amber je kan bieden. Zij zorgt voor de juiste balans tussen kleuren en materialen. Ze weet perfect jouw wens te vertalen naar een droominterieur. waarin zij rekening houdt met de persoonlijke touch van de klant. Uiteindelijk moet een klant zich herkennen in het woonadvies. Tenslotte zijn duurzaamheid en het toevoegen van planten belangrijke pijlers voor Amber.

Afspraak maken

Portfolio van Amber 


Decorette stylingadvies aan huis in Veldhoven

Amber Roijers is een erkend Decorette interieuradviseur. Onze adviseurs komen interieuradvies aan huis geven. Met een bus vol wooninspiratie krijgt jouw droominterieur vorm aan je eigen keukentafel. Tevens kan de stylist direct een inschatting maken van de ruimte. Efficiënt én handig.

Aan de hand van dit intakegesprek maakt Amber voor jou een prijs op maat. Dit wordt gebaseerd op de ruimte(s) en de manier van uitwerken. Je kan kiezen uit Interieuradvies op locatie, 2D Interieuradvies en 3D Interieuradvies. 

Interieuradvies inclusief 3D visualisatie

Amber Roijers is expert op het gebied van interieuradvies met een 3D visualisatie. Tijdens een kennismakingsgesprek bepaalt ze de woonstijl op basis van de woonwensen. Hierna creëert ze een 3D interieurontwerp waarin de kleuren en materialen op elkaar afgestemd worden. Tijdens een presentatie laat ze de 3D ontwerpen zien waarna er een definitief interieurontwerp gemaakt kan worden. Hierin is de samenwerking met Decorette die verantwoordelijk is voor de gekozen producten die op de juiste manier geplaatst gaan worden.

Kleuradvies inclusief 2D visualisatie

Voor kleuradvies inclusief 2D visualisatie in regio Veldhoven ben je bij Amber Roijers aan het juiste adres! Op basis van een gesprek zal ze de woonwensen en stijl in kaart brengen, waarna ze aan de slag gaat met het creëren van een 2D interieurontwerp. Tijdens een presentatie zal er een ontwerp definitief gekozen worden waarna de samenwerking met Decorette in gang gezet kan worden.

Stylingadvies aan huis in regio Veldhoven

Ben je op zoek naar stylingadvies aan huis in regio Veldhoven? Amber Roijers helpt je hierbij! Tijdens een kennismakingsgesprek bekijkt ze met je om welke ruimte(s) het gaat. De woonwensen en eisen worden besproken en komt tot stand in de woonstijl die past bij jouw karakter. Amber zet een stylingadvies op en stemt de kleuren en materialen op elkaar af. Amber Roijers staat altijd voor jou klaar om je te helpen van A tot Z. Neem contact met haar op en maak van jouw huis een echt thuis!

Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels