Decorette Aalsmeer

Oosteinderweg 67, 1432 AE Aalsmeer, T 0297-324353

Onze winkel


Decorette Piet in Aalsmeer biedt u, met ongeveer 300m2, een ruime keuze en kennis voor het inrichten van de gehele woning. Van oudsher stond de winkel bekend als verf- en behang speciaalzaak en dat is nog zeker voelbaar. U kunt hier terecht op het gebied van vloeren, behang, gordijnen, binnen- en buitenzonwering, verlichting, meubels, woonaccessoires en verf. De winkel is te vinden aan de Oosteinderweg nummer 67. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Openingstijden


Maandag

10:00 – 17:00
Dinsdag 10:00 – 17:00
Woensdag 10:00 – 17:00
Donderdag 10:00 – 17:00
Vrijdag 10:00 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Ons team

Anton Piet
Eigenaar

Bijna 40 jaar in het vak, waarvan ruim 25 jaar eigenaar en nog altijd gek op zijn werk. Hij is zowel in de winkel te vinden als in de buitendienst om te adviseren, te meten en te monteren. Anton is altijd opzoek naar de beste oplossing voor de klant.

Aalsmeer elaine

Elaine Piet
Interieurdesigner

Onze fulltime duizendpoot. Verf-technische ervaring heeft zij opgedaan bij haar vorige werkgever, maar vraag haar iets over andere producten en ze heeft het antwoord. Ze is ook veel achter de schermen bezig waar ze zorg draagt voor service, marketing en logistiek.

Aalsmeer theo

Theo 
Interieurdesigner

Theo is het gezicht van de winkel. Hij heeft een passie voor verf en aanverwante artikelen. Hij is altijd creatief in de weer. Voor technische vragen over alle productgroepen of een goede tip staat hij altijd met een eerlijk advies voor je klaar.

Aalsmeer Monique

Monique 
Interieurdesigner

Op gebied van kleur en styling is voor Monique niks te gek. Zij neemt de tijd om met je “out-of-the-box” mee te denken. Zij creëert de leukste en de meest vernieuwende combinaties. Het is haar passie om van niets “iets” te maken. Voor een persoonlijk interieur advies bent je bij haar aan het juiste adres.

Marle
Interieurdesigner

Marle heeft jarenlange ervaring in winkels en is gek op interieur en styling. Met haar oog voor detail en haar passie om van een huis een thuis te maken, helpt ze je met het vinden van de juiste producten en inrichting.

Ton aalsmeer

Ton
Buitendienstspecialist

Al jaren een expert in meten en monteren van raamdecoratie en inmiddels enkele jaren bij Decorette Aalsmeer aan het werk als monteur. Hij is voornamelijk (zelfstandig) aan het werk in de buitendienst, waar hij er alles aan doet om uitstekend werk te leveren en je goede service te bieden.

arjon aalsmeer

Marjon
Administratief medewerker

Marjon is achter de schermen de spin in het web. Alles wat met cijfertjes te maken heeft, handelt zij af. De boekhouding is haar passie maar ook de offertes die wij maken zijn vaak gemaakt door Marjon.

Portfolio van Decorette Aalsmeer

Dankzij de vele jaren ervaring, het ruime assortiment, het haast onbeperkte pakket diensten en het enthousiaste team, is Decorette Aalsmeer de ideale partner voor elk interieurproject. Kijk gerust even binnen in de woningen van deze tevreden klanten en laat je inspireren!

Service en contact

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Doe de Decorette Stijl Test, meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.