• Gratis persoonlijk advies
  • 50+ winkels
  • Van interieurontwerp tot realisatie

Mobiele winkel

De wereld is aan het veranderen en Decorette beweegt hierin mee. Consumenten hebben weinig tijd maar willen tegelijkertijd graag ontzorgd worden. Wij hebben hier de oplossing voor, met een mobiele ‘winkel’. Zo is het aan de klant om te kiezen, voor persoonlijk advies aan huis of in één van de woonwinkels verspreid over het land. Ben jij de ondernemer die past in dit nieuwe concept?

decorette mobiele winkel

Betrouwbaar imago

Profiteer van ons betrouwbare imago.

Expert in de interieurbranche

Met een echte passie voor wonen en interieur.

Volledige ondersteuning

Geniet van marketing, formule & operationele support.

Ondernemen zonder winkel

Ontdek hoe we een interieurplan maken én uitvoeren zonder fysieke winkel. Als woonprofessionals begrijpen wij dat thuisgevoel persoonlijk is. Of het nu in onze winkels of via onze mobiele service is, persoonlijk advies staat altijd centraal!

Onze passie voor interieur

Je als creatief ondernemer aansluiten bij Decorette betekent dat je optimaal van ons betrouwbare imago profiteert. Maar er zijn nog meer voordelen. Zo is onze (online) marketingafdeling continu bezig met het ontwikkelen van uitnodigende campagnes, het beheren van de Decorette website en de creatie van inspirerende content voor onze social mediakanalen. Alles om de consument naar jouw mobiele winkel te leiden.

mobiele winkel Decorette
mobiele winkel Decorette
mobiele winkel Decorette
mobiele winkel Decorette
mobiele winkel Decorette
mobiele winkel Decorette
mobiele winkel Decorette
mobiele winkel Decorette
De vrijheid van het ondernemen geeft mij energie!
ondernemer mobiele winkel

De ondernemer met gevoel voor stijl & wonen

Als creatief ondernemer bij Decorette ligt jouw hart bij wonen en interieur. De interieurbranche is voor jou niet onbekend, jij bent de schakel tussen merk en doelgroep. Je hebt persoonlijk contact met de consument en beschikt over sterke communicatieve vaardigheden. Als Decorette-ondernemer kun je goed luisteren, heb je gevoel voor inrichting en is het jouw ambitie om mensen te inspireren.

Laten we kennis maken!

Ben jij die interieurprofessional die toe is aan een nieuwe stap of heb je ‘gouden handen’ en passie voor interieur en design? Krijg je energie van het contact met mensen en zit het ondernemen in jouw genen? Ben je geïnteresseerd in onze succesvolle franchiseformule? Vraag dan nu geheel gratis en vrijblijvend een persoonlijk kennismakingsgesprek aan!

Vraag onze gratis franchisegids aan!

"*" geeft vereiste velden aan