• Gratis persoonlijk advies
  • 50+ winkels
  • Van interieurontwerp tot realisatie

Vilten wandpanelen

Vilten wandpanelen zijn een sfeervolle manier om je muren te bekleden. Bij Decorette kun je terecht voor deze vorm van wandbekleding, die ook nog eens  praktische voordelen met zich meebrengt. Vilten wandbekleding komt in allerlei vormen, van honingraatpatronen tot kamerhoog vilt. Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van vilten wandpanelen.

Vilten wandpanelen

De voordelen van wandpanelen van vilt

Vilten wandpanelen zijn stijlvol en brengen een unieke sfeer met zich mee. Je kunt dan ook vanwege esthetische redenen voor vilten wandpanelen kiezen. Maar deze vorm van wandbekleding heeft ook praktische voordelen:

  • Betere akoestiek: één van de eigenschappen van wandpanelen van vilt is dat ze geluid verminderen. Het geluid wordt deels geabsorbeerd, wat ideaal is als je een oase van rust wilt creëren. Ze worden ook wel eens akoestische wandpanelen genoemd.
  • Een ruime keuze aan designs: vilten wandpanelen zijn er in een breed scala aan ontwerpen. Zo wordt het makkelijker voor je om te kiezen voor panelen die passen in jouw interieur én bij jouw smaak.
  • Makkelijk te plaatsen: vilten wandpanelen zijn relatief simpel te bevestigen aan je muur. In de meeste gevallen heb je alleen maar montagelijm nodig en is uitgebreid klussen dus niet nodig.
  • Gemakkelijk in onderhoud: vilten wandpanelen zijn niet heel gevoelig voor krassen of andere beschadigingen. Daarnaast is stof en vuil makkelijk te verwijderen met een simpele doek. Veel omkijken naar je vilten muurpanelen heb je dus niet.

Ons assortiment vilten wandpanelen

De wandpanelen in vilt uit ons assortiment geven je woning een warme uitstraling. Daarnaast zijn deze vilten wandpanelen gemaakt van gerecyclede petflessen, waardoor ze een duurzame keuze zijn. En ook voor de veiligheid zijn ze een goede optie, omdat ze brandvertragend zijn. Deze wandpanelen van vilt zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Vilten wandpanelen
Vilten wandpanelen

Bekijk ons assortiment

Vilten wandpanelen kopen?

Ben je net zo enthousiast over vilten wandpanelen als wij? Of wil je er gewoon nog wat meer over weten? Dan helpen wij je graag verder. Kom langs in één van onze Decorette-winkels en we vertellen je graag meer over het product of jouw mogelijkheden. Decorette staat voor je klaar!