• Gratis persoonlijk advies
 • 50+ winkels
 • Van interieurontwerp tot realisatie

Oake houten wandpanelen 

De houten wandpanelen van Oake zijn van grote esthetische waarde voor je interieur. De panelen geven de wand op stijlvolle wijze een natuurlijke charme die niet te evenaren is met realistisch behang of verf. Maar dat is niet de enige reden dat je bij Decorette wandpanelen van hout kunt kopen. Het product is ook nog eens ontzettend functioneel. Wij vertellen je hier graag meer over. 

Oake houten wandbekleding

Panelen van hout van Oake

Bij Decorette kiezen we voor de houten wandpanelen van het merk Oake. De panelen hebben een vilten laag als basis waarop houten latten zijn bevestigd. Deze latten worden in jouw gekozen kleur geolied. Elk paneel heeft een hoogte van 300 cm waardoor ze naadloos aan te sluiten zijn tot plafondhoogte. Daarnaast zijn de houten wandpanelen zo’n 60 cm breed wat een nette afwerking op diverse wandbreedtes gegarandeerd.   

Geluidsabsorberende houten wandbekleding 

De houten wandpanelen die wij bij Decorette verkopen worden ook wel akoestische wandpanelen genoemd. Dit is omdat ze een akoestische werking hebben in de woning en zorgen voor een fijne leefomgeving. Als de geluidsabsorberende eigenschappen voor jou zwaar wegen in de keuze voor houten wandpanelen, adviseren wij om 25%-30% van de vloeroppervlakte van de ruimte als oppervlakte aan de wand te bekleden. Kom voor een advies op maat langs onze winkel.  

  Kleuren en combinaties in houten wandbekleding 

  De houten wandbekleding zijn naar eigen smaak te customizen. Hieronder vind je de diverse mogelijkheden om de houten wandbekleding helemaal eigen te maken.

  De (brandvertragende) olie is in 40 verschillende kleuren verkrijgbaar:

  • Houten wandbekleding grijs 
  • Houten wandbekleding in licht hout 
  • Houten wandbekleding in donker hout houten wandbekleding in het zwart 
  • Je hebt de keuze tussen twee kleuren hout (naturel en zwart). 
  • Kies uit twee kleuren vilt in het basismateriaal (lichtgrijs en zwart).
  • Er zijn drie breedtematen voor de latten (27, 35 en 45 mm). 

    Zo kom je thuis met een product dat écht bij jouw woonstijl past. Uiteraard helpen we je graag bij het maken van de perfecte keuzes. Maak een afspraak in één van onze winkels. 

    Oake panelen van hout zijn duurzaam

    Het milieu wordt tijdens de productie van de houten wandpanelen goed in het oog gehouden. Het vilt dat wordt gebruikt is gemaakt van zo’n 75 gerecyclede plastic flessen per plaat. Het gebruikte hout bestaat uit een gerecyclede vezel en het fineer is afkomstig van restproducten. De olie bevat 0% VOC (vrijkomende schadelijke delen) en zal dus niet het milieu belasten. De wandpanelen zorgen voor een natuurlijke look, maar zijn ook een verantwoorde keuze. Dat is één van de redenen dat we bij Decorette kiezen voor de houten wandpanelen van Oake. Meer over onze filosofie ontremd duurzaamheid lees je op de Mooier Groen pagina. 

    Oake houten wandpanelen
    Oake houten wandpanelen
    Oake houten wandpanelen

    Bekijk ons assortiment

    Oake houten wandpanelen kopen?

    Wij geven je graag een woonadvies op maat en denken met je mee over het integreren van dit bijzondere natuurproduct in jouw woning. Wellicht is het te combineren met een prachtig posterbehang van een adembenemend landschap of een subtiele natuurkleur van Flexa Pure. Je vindt meer mooie producten in ons Decorette assortiment. Van vloerkleed tot muurverf of slechts een specifiek productadvies voor jouw nieuwe, houten wandpanelen. Kom langs één van onze winkels