Nieuw! Behang van HookedOnWalls

Urban, romantisch of trendy? De nieuwste behangcollecties van HookedOnWalls zijn binnen bij Decorette Vorden. We geven je alvast een voorproefje, maar echt smullen van deze patronen doe je natuurlijk het allerbeste in onze winkel!

Painterly
Painterly is een trendy collectie, geïnspireerd op handgeschilderde schilderijen. Prints zijn afkomstig van verfspots en brush structuren. Denk aan het bestrijken van aquarel papier met je kwast. Hierdoor is een abstracte en speelse vormentaal ontstaan. Kleuren uit deze collectie zijn pastel waardoor het dromerige gevoel extra versterkt wordt. Een collectie om helemaal bij weg te dromen in een fris lente interieur!

Jack ’n Rose Junior
Jack’n Rose Junior is een collectie boordevol vrolijkheid voor een vrolijk kind. Elk kind heeft zijn eigen interesses en daar speelt deze collectie op in. Van zomerse flamingo’s en stoere jeans print tot luchtballonnen en bomen. Allemaal in een unieke, hand geïllustreerde stijl die wij nog niet eerder tegen zijn gekomen. Een veelzijdige collectie met een diversiteit aan kleur en vormtaal, dus ideaal voor het karakter van je kind.

Altagamma Home2
Patronen die ervoor zorgen dat je je waant in een wereldstad. Met uitzicht over gebouwen en een heerlijke, levendige omgeving. Stadse mensen zullen hiervan smullen. Met Altagamma Home2 krijg je direct dit gevoel. Urban, zakelijke en speelse prints samengesteld in beige, bruin en blauwtinten. Patronen, gemaakt van krantenartikelen en wegenkaarten waardoor er direct een warm en nostalgisch gevoel ontstaat. Een stoere als mede een zakelijke woonstijl voor iedereen die de stad niet achter zich wil laten.

Rhinocéros V
Klassieke barok elementen en sierlijke vormen staan centraal in deze collectie. Een hoeveelheid aan kleur zorgt voor spannende combinaties. De lieflijke en abstracte prints van Rhinocéros V misstaan niet in een romantisch of klassiek interieur. Deze collectie doet je zonder twijfel denken aan prachtige ornamenten, elegante kastelen en stijlvolle balzalen. Willen wij niet allemaal deze magie terug vinden in onze woonkamer?

Nieuwsgierig? Neem een kijkje bij dé behangexpert van Vorden.(HookedOnWalls - Painterly)

(HookedOnWalls - Jack 'n Rose)

(HookedOnWalls - Altagamma Home)

(HookedOnWalls - Rhinocéros V)