Leer kennen: Nature@Home

Dat duurzaamheid een trend is, is een understatement. Het is inmiddels zo ingeburgerd dat het een levensstijl is geworden die veel mensen zich aanmeten. Nature@Home is een bedrijf dat inspeelt op deze ontwikkeling in de maatschappij. Dit doen zij door eco vriendelijke wandbekleding dat voldoet aan al onze hoge verwachtingen.

De wandbekleding van Nature@Home koop je niet alleen omdat het er fantastisch uitziet. Het bedrijf heeft ook een bijzonder verhaal. De wandbekleding wordt ontwikkeld vanuit restmateriaal uit derde wereldlanden. Hierdoor krijgt het letterlijk een tweede leven in je woonkamer. Schelpen, schors, hout of zelfs kokosnoot zijn bijzondere materialen waarmee Nature@Home hun producten maakt. Deze producten worden eerst verzameld, daarna in stukjes gezaagd en uiteindelijk aan elkaar gelijmd door mensen met een beperking.

Door natuur in je huis te brengen creëer je warmte en dynamiek. De wandbekleding en texturen van het materiaal zorgen voor een uniek effect. Veel interieurontwerpers gebruiken het door de gelaagdheid, wat een spannend effect geeft. Daarnaast is het wandbekleding verschillend omdat het met de hand wordt vervaardigd.

Als je opzoek bent naar een uniek, duurzaam product dan is Nature@Home zeker het bekijken waard. Om een impressie te geven, bekijk bovenstaande video.

Bekijk deze pagina voor meer informatie over het product.

Verwante producten