Interieur thema: Jungle Fever!

Dit wordt het jaar van groen; van natuurlijke elementen in huis. Van speelse patronen, humoristische elementen en een vrolijke touch. De economische berichten zijn weer positief en het interieur mag weer knallen. Geen subtiele kleuren maar ’s zomerse tonen, geen subtiele ton-sur-ton strepen maar opvallende bananenbomen. Dát kenmerkt zomer 2018.

Eijffinger, Vivid, 384602-384552 - Decorette

Jungle Fever is een opvallende trend die deze ’s zomer zijn hoogtepunt gaat bereiken. Denk aan vrolijke kleuren, tropische elementen en palmbomen. Vooral héél veel palmbomen. Daarnaast zien we ook veel dieren terug in deze trend. Van panters naar flamingo’s en van apen naar olifanten.

Subtiel VS opvallend
Wij snappen best dat voor een botanische wand best wat lef nodig is. Toch denken we dat dit tropische thema niet alleen is weggelegd voor de echte durfal. Ook met kleine elementen kan je een jungle-achtige setting creëren. Zoek naar prints om in fotolijstjes aan de muur te hangen bijvoorbeeld. Kies voor planten in huis of ga voor tropische bladeren in een vaas. Je hoeft niet over-the-top te gaan.

Meer lezen over Jungle Fever? Check onze online inspiratiefolder.