Bn Wallcoverings Stitch

Stitch is een eigenzinnige behang collectie van BN Wallcoverings. Het is alles wat we tegenwoordig graag zien; speels, vrolijk én een tikkeltje gek. Met in gedachte de laatste interieurtrends heeft BN Wallcoverings deze fantastische collectie samengesteld. Haal het beste van de art-stijl Memphis naar je woonkamer.

Stitch is een collectie die qua gevoel terug gaat naar mid-jaren 50. Deze stijl wordt gemixt met Deens design en er worden retro kleuren in combinatie met zwart wit toegevoegd. Stitch heeft het allemaal. Deze collectie bestaat uit nieuwe patronen voor hedendaagse, moderne ruimtes. Je zal verstelt staan van de geometrische patronen, organische vormen, monochromie en touch van eigenzinnige kleursamenstellingen. Verwacht het onverwachtere: dat is dé trend.

Volgens trendforecasters zijn wij energiek en enthousiast en is het tijd om dit door te voeren naar onze interieurs. Laten we patronen mismatchen, color blocking creëren en hiermee spannende combinaties maken. Mix scherpe vormen met koele blauw- en groentonen, organische patronen met kinky roze, geel of rode kleuren.