Vinyl vloeren bij Decorette Vorden

Op zoek naar een duurzame, gemakkelijke, mooie vloer? Dan is een vinyl vloer echt iets voor jou. De vloeren zijn gemakkelijk schoon te maken en isoleren goed.Door deze praktische eigenschappen kunnen ze in veel ruimtes gebruikt worden. Heb je geknoeid in de eetkamer? Je veegt het er zo af! Met water gespetterd in de badkamer? Ook dat is geen probleem met vinyl. Door de sterke toplaag en constructie is het onderhoud gemakkelijk. Over het algemeen zijn vinyl vloeren heel slijtvast. Je kunt hier jarenlang plezier van hebben zonder dat er opvallende gebruikerssporen te zien zijn. Ideaal dus!

Vinyl is comfortabel en heeft een warme uitstraling. Niet alleen de uitstraling is warm. Ook de vloer zelf voelt nooit koud aan. Last van koude voeten is iets wat je niet hoort te hebben in je woning. Met een vinyl vloer creëer je een echt thuis. Bovendien is vinyl goed te combineren met vloerverwarming. Dat is helemaal lekker warm.

Veelzijdigheid van vinyl vloeren
Er is ontzettend veel keuze in dessins. Houd je van natuurlijk hout of steen? Een monochroom dessin of een glinsterende metaalachtige vloer? Er is altijd een type vinyl die past in jouw woning. Bij Decorette Vorden word je ondersteund in je keuze. Er wordt gekeken naar je type woning en naar je persoonlijke voorkeur. De collectie van Novilon bestaat bijvoorbeeld uit levensechte prints van houtsoorten. Vergrijsd eiken of karakteristieke planken. Het is allemaal mogelijk en allemaal te vinden bij Decorette in Vorden. Wij zijn specialist in de regio Doetichem, Lochem, Laren op het gebied van vinyl vloeren.