De Laminaat specialist in Vorden

Wil je graag de uitstraling van een echte houten vloer, maar dan een tikkeltje goedkoper? Dan is laminaat echt iets voor jou.

Tegenwoordig zijn laminaat vloeren nauwelijks meer van echte houten vloeren te onderscheiden. Ook is laminaat oersterk, slijt- en krasvast en geluidreducerend. Houd je niet van onderhoud en schoonmaken? Dan zit je met laminaat helemaal goed. Verder zijn de mogelijkheden heel divers. Met V-groef, houtnerf, voelbare structuur of doorlopend decor. Stoer, robuust, modern, strak, nonchalant of landelijk? Er is altijd iets wat bij je interieur past.

Laminaat vloer zelf leggen
Heb jij twee rechterhanden? Dan is het heel goed mogelijk om je laminaat vloer zelf te leggen. Allereerst meet je de vloer nauwkeurig op. Het is namelijk wel zo handig dat je weet hoeveel laminaat je nodig hebt. Hierna moeten oneffenheden in de vloer worden weggewerkt met behulp van egaliseercement. Nu kan de ondervloer worden gelegd! Vervolgens is het tijd om aan de slag te gaan met het laminaat. Zorg er wel voor dat de planken minstens 48 uur in de daarvoor bestemde ruimte liggen. Zo krijgen ze de juiste temperatuur. Als alle lamellen geplaatst zijn, kun je je vloer nog afwerken met een bijpassende plint.

Nu is je vloer klaar voor gebruik! Voor de echte klussers onder ons zal het geen probleem zijn om laminaat te leggen. Het kan best even passen en meten zijn, maar dan heb je ook wat! En hoe leuk is het dat jij kunt zeggen dat je je eigen vloer hebt gelegd?

Heb je twee linkerhanden? Decorette Vorden helpt je graag bij het leggen van een laminaat vloer. Kom gerust eens langs bij Decorette in Vorden. Wij zijn namelijk de vloerspecialist in de regio Doetichem, Lochem, Laren!