Transparante gordijnen bij Decorette Vorden

Een stijlvolle en elegante uitstraling, dat is wat je creëert met transparante gordijnen. Bovendien zijn ze functioneel. Ze filteren namelijk het felle daglicht en dempen het geluid. Op zoek naar een beetje privacy? Ook hiervoor zijn transparante gordijnen een oplossing.

Er zijn namelijk verschillende niveaus van transparantie. Zo heb je gordijnen waar je overdag niet doorheen kunt kijken en waar je ‘s avonds enkel schaduwen ziet. Er zijn ook gordijnen waar je zowel ‘s middags als ‘s avonds doorheen kunt kijken. Bedenk dus zelf hoeveel privacy je wilt. Ben jij erg gesteld op je privacy? Dan is het wellicht een idee om voor inbetweens te kiezen.

Vitrage en transparante gordijnen combineren
Met vitrages breng je sfeer in je interieur. Ze worden veel gebruikt voor in de woonkamer of slaapkamer. Door de transparante stof en de dunne kwaliteit wordt het binnenkomende licht sfeervol verzacht. Dit geeft een rustgevende en elegante uitstraling. Vitrage kan ook goed gecombineerd worden met gordijnen. Dit werd vroeger al gedaan, maar dat betekent niet dat het ouderwets is. Het zorgt juist voor de gewenste ambiance en een warme uitstraling.

Vind je het lastig om de juiste vitrage en gordijnen te kiezen? Bij Decorette Vorden staat er een team van interieurspecialisten klaar om je te helpen bij deze keuze. Bij Decorette in Vorden vind je de beste woonadviseurs in de regio Doetichem, Lochem, Laren.