Terrasschermen bij Decorette Vorden

Genieten op je eigen terras met een verkoelend drankje in je hand. Dat is het ideaalbeeld voor de zomer. Genieten van de zon kan heerlijk zijn, maar het is ook prettig als je de schaduw kunt opzoeken.

De terrasschermen van Decorette Vorden beschermen tegen licht en warmte. Ook zorgen ze ervoor dat het binnen koel blijft en dat je buiten kunt genieten van schaduw. Wil je meer informatie? Loop eens langs onze winkel in Vorden voor passend advies.

Uitstraling van een terrasscherm
Een terrasscherm bepaalt een groot deel van de uitstraling, zowel van je terras als van je woning. Daarom is het belangrijk dat je kiest voor een mooi terrasscherm dat past bij je huis. Het doekdessin is belangrijk, maar over de uitvoering, afwerking en vormgeving moet ook worden nagedacht. Bij Decorette Vorden vind je een grote collectie met verschillende doeken. Zo is er altijd een terrasscherm die bij je woning past. De doeken zijn gemaakt van mooie en duurzame materialen.

Comfort
Buiten het zicht en de uitstraling, is het comfort ook erg belangrijk. Voor ultiem comfort kun je kiezen voor een zon- en windautomaat. Dit systeem kun je zelf instellen op een lichtsterkte. Het scherm rolt automatisch uit wanneer de ingestelde lichtsterkte bereikt is. Zo heb je altijd schaduw op het juiste moment! Home Motion by Somfy en huisautomatisering zorgen ook voor comfort. Deze elektrische zonwering heeft veel voordelen.

Decorette zonwering wordt compleet aangepast aan jouw stijl en wensen. Wij zijn de expert op dit gebied in de regio Doetichem, Lochem, Laren.